Haber

SULTANGAZİ’DE BOŞANMA AŞAMASINDAKİ EŞİNİN MARKASINI ÖLDÜRDÜ

Boşanma aşamasında olduğu eşinin ağabeyi NS’nin SULTANGAZİ’deki dükkanına gelen G.Ç. Yanında getirdiği silahla dehşete kapıldı. G.Ç.’nin açtığı ateş sonucu yaralanan NS. dükkanın önünde, hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti. O anlar iş yeri güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Olay, 21 Mayıs Pazar günü saat 13:45 sıralarında Sultangazi 75. Yıl Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde meydana geldi. Boşanma safhasında olan 32 yaşındaki G.Ç., eşinin ağabeyi 46 yaşındaki NS’nin dükkanına geldi. Bu sırada dükkanın önünde bulunan NS, G.Ç.’nin açtığı ateş sonucu yaralandı. birbiri ardına. Saldırı sırasında dükkanın önünde bulunan bir kişi ise kurtarıldı. GC. Daha sonra olay yerinden ayrıldı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından yaralanan NS ambulansla hastaneye kaldırıldı. NS kaldırıldığı hastanede yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

Saldırı anları çevredeki iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Elinde tabancayla gelen G.Ç.’nin, dükkanın önüne gelen NS’ye defalarca ateş ettiği, yere düşen NS’ye tekme attığı görüldü. Bu sırada dükkanın önünde bulunan bir kişi saldırıda kurşunların hedefi olmaktan son anda kurtuldu. G.Ç. yürüyerek gitmişti.

ŞÜPHELİ POLİS TARAFINDAN YAKALANDI, TUTUKLANDI

Silahlı akının ardından inceleme yapan polis ekipleri, güvenlik kamerası ve görgü tanıklarından aldığı bilgiler doğrultusunda zanlıyı yakalamak için harekete geçti. Şüphelinin kimliğini belirleyen ekipler, G.Ç.’yi yakaladı. kullandığı tabanca ile aynı gün gözaltına alındı. Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin ardından ‘kasten adam öldürme’ suçundan adliyeye sevk edilen G.Ç. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu