Ekonomi

Süt üreticilerinin yüzü gülüyor

ANTALYA (İGFA) – Antalya Büyükşehir Belediyesi, yerel kalkınma hedefleri doğrultusunda çiftçilere her alanda destek vermeye devam ediyor. Üretimin ve üreticinin yanında olan Antalya Büyükşehir Belediyesi, Elmalı ilçesinde çiftçilere eğitimler vermenin yanı sıra tohum, fidan, hamur yoğurma makinesi, süt soğutma tankı gibi makine ve ekipman desteğine de katkı sağlıyor.

KOOPERATİF SÜT DEPOSU VERİLDİ

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Akçaeniş’in süt üreticilerinin yüzünü güldürdü. Tarım Hizmetleri Müdürlüğü süt ürünleri üreticilerine süt soğutma tankları temin etti. Sıcak sütün besin değerini kaybetmemesi ve sağlıklı formda toplanabilmesi için.

Elmalı Akçaeniş Mahallesi’ndeki süt üreticileri kooperatiflerine 6 tonluk süt soğutma tankı verildi.

SON SİSTEM SÜT SOĞUTMA TANKI

Akçaeniş süt üreticisi Cafer Akçakaya, “Akçaeniş mahallemizdeki süt üreticilerinin tamamına yakını bu tanktan faydalanıyor. Büyükşehir Belediyesi’nin bize verdiği süt deposuna çok ihtiyacımız vardı. Türkiye’nin en kaliteli soğutma tankını bize getirdiler. Her sabah erkenden buraya gelip sütümüzü dağıtıyoruz. Son sistem süt soğutma tankını bizlere kazandıran Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e teşekkür ediyorum” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu