Haber

Galatasaray’ın rakibi ne zaman belli olacak? Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi belli oldu mu?

Şampiyonlar Ligi’nde ilk kuralar çekildi. Böylece temsilcimiz Galatasaray’ın UEFA Şampiyonlar Ligi 2. eleme tipindeki rakibi kesinleşti ve Galatasaray’ın rakibi ne zaman belli olacak? sorusuna da yanıt verildi. Peki Galatasaray’ın rakibi ne zaman kesinleşecek? Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi belli oldu mu?

GALATASARAY’IN RAKİBİ NE ZAMAN BELİRLENECEK?

Avrupa futbolunun kulüpler seviyesindeki en prestijli turnuvası olan Şampiyonlar Ligi’nde ikinci eleme kuralları çekildi. Bu aşamada Devler Ligi’ne katılan temsilcimiz Galatasaray’ın rakibi Zalgiris Vilnius (Litvanya) ile FC Struga (Makedonya) arasında oynanacak maçın galibi olacak.

Spor Toto Muhteşem Lig 2.’si ve Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe’nin rakipleri Beşiktaş 3. ve 4. sıradaki Adana Demirspor da kurayla belli olacak. 3 temsilcimizin rakiplerinin belirleneceği kura çekimi saat 14.00’te başlayacak.

GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig’i şampiyon tamamlayan Galatasaray, Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde “Ülke Şampiyonları” kulvarında mücadele edecek. Galatasaray, deplasmandaki ilk maçı 25-26 Temmuz’da; Rövanş maçını 1-2 Ağustos’ta evinde oynayacak.

sefaatli-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu