Haber

TÜMOSAN Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen yeniden seçildi

Trendyol Muhteşem Lig gruplarından TÜMOSAN Konyaspor’un harika seçilmiş genel kurulunda, mevcut lider Fatih Özgökçen yeniden başkan seçildi.

Yeterli çoğunluğun sağlandığı kulübün üstün seçilmiş genel kurulu Selçuklu Kongre Merkezi’nde yapıldı. Başkanlık Divanı’nın kurulmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı söylendi.

Genel Kurul’da konuşan Lider Fatih Özgökçen, alınacak yeni kararların takımın ve kulübün demokrasi kültürüne katkı sağlayacağını söyledi.

2021 yılında Konyaspor yönetim kuruluna seçildiklerini hatırlatan Özgökçen, “Yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ateşten gömlek giydiğimizi çok iyi biliyorduk. Emeği geçen büyük destekçilerimize ve genel kurul üyelerimize teşekkür ediyorum. söz konusu.

Özgökçen, yönetime geldiklerinde kendilerine bir takım hedefler koyduklarını anlatarak, sürdürülebilir bir mali yapı oluşturacaklarını ifade etti.

Bu hedeflere emin adımlarla ilerlediklerini vurgulayan Özgökçen, şunları kaydetti:

“Ne pahasına olursa olsun bu duruşumuzdan asla vazgeçmedik. Bugün lig şampiyonu olma hayalini taraftarımızın gündeminde tutmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Mali disiplinden taviz vermeden hareket ediyoruz. Sürdürülebilir bir Konyaspor kulübü için buna ihtiyacımız var.” En değerli faaliyetlerimizden biri de sponsorluk anlaşmalarının boyutudur.Bugün Anadolu kulüpleri arasında en çok sponsorluk anlaşması yapan kulüp Konyaspor’dur.Futbol kulüpleri bir teknik direktör, futbolcu veya yönetim kuruluna ait değildir. Sahibi yaz-kış, yağmur-kar fark etmeksizin grubuna takviye için koşturuyor: “O bizim ulu renklerimize ruhunu adayan, sesiyle, soluğuyla, desteğiyle bayrağımızı dalgalandıran en büyük destekçimizdir. Konyaspor’un borcu 552 milyon lira. Bu rakam 3 milyonluk bir şehir için çok da önemli sayılacak bir rakam değil.”

Konuşmaların ardından faaliyet raporu ve mali tabloların açıklanması oy çokluğu ile kabul edildi. Tek liste ile girilen seçimde Özgökçen yeniden cumhurbaşkanı seçildi.

Özgökçen’in yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı:

Serkan Abaz, Mehmet Akcan, Muammer Akin, Mustafa Başoda, Adem Bulut, Ali Camgöz, Burak Dağlı, Yunus Derebağ, Mehmet Eryılmaz, Serhat Güler, Mahmut Hoş, Mevlüt Karacaoğlu, Celalettin Hakan Katırcı, Ömer Korkmaz, Yusuf Küçükbakırcı, Kazım Küçükçöğen, Süleyman Oğuz, Mevlüt Oral, Osman Öztürk, Sami Rice, İsmail Yazıcı, Kamil Yücel.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu