Yaşam

Berrak Tüzünataç’tan Dikkat Çeken Dans Gösterisi

Oyuncu Berrak Tüzünataç, sosyal medyada paylaştığı dans görseline yapılan yorumlara ilişkin soruları yanıtlarken, “Uzaya bir Türk gidecek, bunu da konuşalım” dedi. söz konusu.

Paylaşılan haber kaynaklarına göre; Kişisel hesabında paylaştığı dans görseliyle bazı takipçilerinden ağır eleştiriler aldı.

Berrak Tüzünataç’tan Dikkat Çeken Dans Gösterisi

Berrak Tüzünataç ise yaptığı açıklamalarda, “Ben yorumları okumuyorum, kendi başıma eğleniyorum ve paylaşıyorum. Medya takibimi ajansım yapıyor, ben yapmıyorum. Uzun zamandır bu şekilde yaşıyorum. Bu şekilde hayatı daha kolay yaşıyorum. Mantıksal olarak insanlar kendileri için hayatı kolaylaştıracak yöntemlere başvuruyorlar. Buda benim. “Kendimi kötü hissetmiyorum” dedi.

Berrak Tüzünataç “Uzaya Bir Türk Gidecek, Bunu Konuşalım” İfadesini Kullandı

Sağlık sorunları yaşadığı iddia edilen Tüzünataç, şunları söyledi: “Arkadaşlar yıllardır sağlığımla ilgili riskli bir durum olduğu yönünde haberler çıkıyor ama ben haftanın 6 günü spor yapan ve sağlığımdan endişe eden biriyim. sağlık. Bunları unutun, uzaya ilk kez bir Türk gidecek, bu çok önemli bir şey. “Eleştirecek bir şey aramak yerine bunları konuşalım” dedi.

dargecit-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu