Yaşam

Üçlü ilişki itirafıyla şoke olan Derya’nın Müge Anlı’da neden yer almadığı ortaya çıktı!

Günlerdir her detayıyla bizi şoke eden Selim Yalçınkaya cinayetinden ve Derya’nın üçlü itirafından bahsediyorduk. ancak bir süre sonra bu olay programa dahil edilmedi. Sosyal medyada Derya’nın yayına çıkmaması üzerine bir tez ortaya atıldı.

Geçtiğimiz günlerde Müge Anlı ve Tatlı Sert programında 23 yaşındaki Selim Yalçınkaya’nın şüpheli ölümü araştırılıyordu. Programda tüm oklar Yalçınkaya’nın eski eşi Derya’yı işaret etti.

Yalçınkaya’nın ailesi, bu cinayeti Selim’in eski eşi Derya’nın işlediğini veya başkasına yaptırdığını iddia etti. Ancak olaylar araştırılırken Derya’nın yasak aşklarla dolu ilişkileri de ortaya çıktı.

Derya’nın eşini kocasının arkadaşı ve amcası dahil birçok kişiyle aldatması ve ihanet açıklamaları da programa damgasını vurdu.

Müge Anlı, Derya’nın başkasıyla yaşadığı müstehcen olayları eşi Selim’e anlattığı mesajları canlı yayında göstermişti. Derya, “Karımla her şeyi konuşabiliyordum, o da benimle aynı şekilde konuşuyordu” dedi. geri ödemişti.

Müge Anlı, Derya’ya yazışmaları göstererek, ‘Bu karı-koca yazışmaları sizde var’ dedi. Ben senin iki katı yaşındayım. Kimseyle bu şekilde konuşamam, eşimle konuşamam, sevgilimle konuşamam… Hele eşime ilişkimin detaylarını böyle anlatmak… Kızım ne olur yersin, ne içersin?’ dedi.

Derya, kayınpederinin kendisini hapse attırdığı Erdoğan’la konuştuğuna dair görüntülerinin olmadığını söyledi. Daha sonra fotoğrafların varlığını kabul etti.

Derya’nın Müge Anlı’ya üçlü ilgi itirafı da bomba etkisi yaptı. “Evlendiğimizden beri Selim kendini tatmin etmek için benimle hep başkalarını düşündü. ‘Başkalarını da davet edelim mi?’ söyleyebilirim.” dedi. Derya, eşinin baskısıyla üçlü seks yaptığını itiraf etti.

Geçtiğimiz hafta ilgiyle izlediğimiz Selim Yalçınkaya ve Derya olayı Müge Anlı’da işlenmeye başlandı.

Selim Yalçınkaya cinayetiyle ilgili soruşturmanın bilinmezlik içinde yürütüleceği, Müge Anlı ve Tatlı Sert grubunun yayın yasağı nedeniyle konuyu kapattığı ileri sürüldü.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu