Haber

Vali Yavuz’dan Ergünler Lojistik’e bağış için teşekkür

Evren KIZILTAŞ/ GEBZE (KOCAELİ İGFA)
Ergünler Lojistik’in büyük takviye ve yardımlarına ilişkin Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, 2 Mayıs Salı günü şirket yönetim kurulu başkanı Faysal Ergün’ü makamında ağırlayarak teşekkürlerini iletti.

Ergünler Lojistik’in cömert bağışından ve deprem bölgesine gönderdikleri yardımdan duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Seddar Yavuz, “Ergünler Lojistik olarak her zaman devletimizin yanında oldunuz ve bu zorlu süreçte büyük bir özveriyle hareket ettiniz. sizler gibi duyarlı iş insanları ile depremzedelerin ihtiyaçlarını hızlı bir şekilde karşılayabiliyoruz.Müdahale edebiliyoruz.Bu anlamlı desteğiniz için teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

FAYSAL ERGÜN DEVLETİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Faysal Ergün yaptığı açıklamada, “Ergünler Lojistik olarak her zaman devletimizin yanındayız ve toplumumuza katkı sağlamak bizim görevimiz. Depremzedelere destek olmak ve acılarını bir nebze olsun hafifletmek için elimizden geleni yapmaya çalıştık. Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un teşekkürlerinden onur duyduk, bundan sonra da yardımlarımıza devam edeceğiz.” terimleri kullandı.

ERGÜNLER LOJİSTİK BİR UMUT IŞIĞI

Ergünler Lojistik’in Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 11 ilde büyük hasara yol açan depreme verdiği destek, maddi yardımlarla sınırlı kalmadı. Aynı zamanda şirket, uzman kadrosu ve lojistik ağı ile depremzedelere hızlı ve etkin yardım ulaştırmak için büyük çaba sarf etti. Bu örnek davranış, diğer işletmelere ve toplumun diğer kesimlerine de ilham kaynağı olmuştur.

Depremin ardından ortaya çıkan zorlu süreçte Ergünler Lojistik öncülüğünde birçok kurum ve kişi elinden geleni ardına koymadı. Ergünler Lojistik, bu iş birliği ve iş birliği sayesinde depremzedelere umut ışığı oldu.

Ergünler Lojistik ise 242230545412 ve 242024772017 Seri Numaralı Ödeme Dekontları ile Fenerbahçe üzerinden 5 Milyon TL bağışta bulundu.

sulogluhaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu