Teknoloji

Xbox Games Showcase 2023’te Duyurulan Tüm Oyunlar: Forza Motorsport, Fable, Hellblade II ve Daha Fazlası!

ABD merkezli teknoloji devi Microsoft, ” Xbox Oyunları Vitrini 2023” etkinliğini resmen gerçekleştirdi. Böylece en son çıkan oyunlardan haberdar olma fırsatı bulduk. Video oyunu tutkunları oldukça heyecanlı bir sürece girdiler. Çünkü duyurulan oyunlar oldukça fazla. kalitegörünüyor.

Xbox Games Showcase 2023’te duyuruldu şimdi sizlerle tüm oyunlara Daha yakından bakacağız. Daha fazla uzatmadan başlayalım.

Xbox Games Showcase 2023’te duyurulan tüm oyunlar:

masal

Microsoft’un uzun süredir devam eden oyun serilerinden biri olan Monster Focused Fable, ilerleyen zamanlarda yeni bir oyunla karşımıza çıkacak. Direkt olarak “Fable” adını alacak oyun, aksiyon rol yapma oyunu ırkın özelliklerini yeniden hissettirecektir. Microsoft, Fable için bir fragman paylaşmış olsa da oyunun çıkış tarihi ve fiyatı belli oldu. beklemede.

Star Wars Haydutları

Ubisoft’un yayınlayacağı yeni Star Wars oyunu “Star Wars Outlaws”, dünyayı aç Türü seven oyuncuların ilgisini çekecek gibi görünüyor. Oyunda Kay Vess isimli bir karaktere hayat vereceğiz ve uzayda adı çıkmış bir hata olacağız. 2024 yılında çıkacak olan oyun için şu an sadece bir fragmanımız var. Bir ışın kılıcı içermezdikkatlerden kaçmadı.

Cyberpunk 2077: Hayalet Özgürlük

Cyberpunk 2077: Phantom Liberty aslında yeni bir oyun değil, genişleme paketi . 26 Eylül’de çıkacak olan ve Cyberpunk 2077 sahiplerinin ayrıca satın almak zorunda olduğu genişleme paketi PC için. 399 TL’ye satın alınabilir. Yepyeni görevlerle birlikte genişleme paketinde İdris Elba’yı da göreceğiz.

Senua’nın Efsanesi: Hellblade II

Hellblade: Senua’nın Kurbanı Takip olarak Senua’s Saga: Hellblade II’de İskandinav mitolojisindeki maceralara atılmaya devam edeceğiz. Senua’s Saga: Hellblade II için paylaşılan fragman etkileyici grafiklere Sahip olacağını gösteriyor. Etkinlikte bu oyunun 2024 yılında çıkış yapacağı açıklandı.

Microsoft Uçuş Simülatörü 2024

Birkaç yıl önce piyasaya sürülen Microsoft Flight Simulator için, genişleme paketi Microsoft Flight Simulator 2024, oyuna pek çok yenilik getirecek. Bu genişleme ile oyuncular hava ambulansı alabilecek ve kargo taşıma uçaklarını kullanabilmekDilerlerse uçakla hava dalışı, itfaiyecilik gibi görevleri üstlenebilecekler.

açıklanmış

Avowed, birinci şahıs nişancı türünde yeni bir oyundur. fantastik bir dünyada Geçecek olan oyunda bazen insanlara bazen de canavarlara direnmeye çalışacaksınız. Avowed için paylaşılan fragman, oyunun 2024 yılında çıkacağını gözler önüne seriyor. Steam listeleme sayfasıoluşturuldu, ancak bu sayfada rastgele ayrıntı yok . En azından şimdilik.

forza motor sporları

Microsoft’un sevilen yarış oyunu serisi Forza önümüzdeki aylarda yepyeni bir oyuna da ev sahipliği yapacak. Forza Motorsport adlı yeni oyun, 10 Ekim’de piyasaya çıkacak. Xbox Store’da listelenmişOyunun başlangıç ​​fiyatı ise 1.169 TL olarak açıklandı.

Otomatik Devrim

Yeni bir RPG oyunu olan Clockwork Revolution, uzay çağı ile nostaljiyi birleştiren ilginç bir oyun. Paylaşılan fragman, oyun 1900’lerde geçeceğini gösteriyor. Ancak oyundaki rakiplerimiz ultra gelişmiş robotlar olacak. Şimdilik oyunun çıkış tarihi Bilinmeyen . Oyunun Steam sayfası buradanerişilebilir.

Persona 5 ile Persona 3 Yeniden Yükle

Persona 3 Yeniden Yükleme, Persona 3’ler yeniden yapım versiyonu olarak karşımıza çıkacak Oyunseverler 2024 yılı başında bu oyunla tanışma fırsatı yakalayacaklar. Ayrıca 17 Kasım’da Kişi 5 TaktikleriYeni bir oyun çıkacak.

Bir Ejderha Gibi: Sonsuz Zenginlik

Yakuza serisinin en yeni oyunu Like a Dragon: Infinite Wealth, Yakuza serisinde en yeni maceralara dahil olmamızı sağlayacak. Oyunda Yakuza: Like a Dragon adlı oyunda başrolü oynamaktadır. İçbaniçerecektir.

Overwatch 2: İstila

“Overwatch 2: Invasion”, geçen yıl yayınlanan Overwatch 2’nin devamı niteliğindedir. hikaye odaklı görevler içeren Bir paket olarak görünecektir. 10 Ağustos’ta çıkacak olan genişleme paketi, yeni bir karakterda içerecektir.

yıldız alanı

Uzay ve bilim kurguyu birleştiren Starfield her detayı düşünülmüş Etkileyici bir oyun. Oyunda 1.000’den fazla gezegeni keşfedebileceksiniz. Üstelik her gezegenin kendine has dinamikleri olacaktır. 6 Eylül’de vizyona girecek olan Starfield için 899 TL’den başlayan ödemeler gerekecek. Ancak Game Pass aboneleri ekstra ücret ödemedenStarfield’a erişebilecekler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu