Haber

Yusuf Güney: Uzaylılarla savaşacağız

Daha önce astral seyahat ile uzaya yolculuk yaptığını açıklayan 38 yaşındaki müzisyen Yusuf Güney, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada paylaşılan UFO görüntülerinden bahsetti.

Amerikan Ulusal Havacılık ve Uzay Dairesi (NASA), geçtiğimiz günlerde tanımlanamayan uçan cisimler (UFO) ile ilgili ilk halka açık toplantısını gerçekleştirdi. NASA, bu toplantıda UFO görüntülerini paylaştı ve görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

NASA’ya göndermeleri ve Uzay Bilimlerine olan ilgisiyle tanınan Güney, son günlerde sosyal medyada paylaşılan UFO görüntülerinden de bahsetti.

“Bunlar manyak”

Şarkıcı, ‘ ‘Ne oldu şimdi? Bunlar manyaklar. Geçen sene demiştim temelde şubattan itibaren başlayacaklar dünyaya gelecekler demiştim. Varlığına yavaş yavaş inanacağız. Ve buraya gerçek değil sahte göndermeye devam ediyorlar. 2024 ve 2025’te çok garip şeyler yaşayacağız. 2030’dan sonra ise uzaylılarla ilgili çok garip şeyler yaşayacağız. Sahte bir savaş bile olacağını düşünüyorum. Bir şeyler olduğunda tekrar konuşalım. Kolay gelsin.”Açıklamalarına şaşırdı ve ardından toprağa girdi.

sile-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu