Yaşam

Ziynet Vadi’yi uçurdu!

Turkcell Vadi’nin Atlantis Production düzenlemesiyle yıldız sanatçıları ağırladığı Turkcell Yıldızlı Geceler’de Türk pop müziğinin başarılı ismi Ziynet Sali sahne aldı. Ziynet Sali bu yazın ilk büyük İstanbul konserinde sürpriz üstüne sürpriz yaptı. Hülya Kaan’ın tasarladığı iki farklı kostümü giyen Sali, sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. “Sahnemizde mimari ve dijital görselleri birleştirdik.” Sali, yakın arkadaşı Mimar Aslı Onuk’un hazırladığı, geceye özel metal ve aynalardan oluşan dev yıldıza bindi. Güneş sistemindeki gezegenlerle çevrili hoş yorumcu, “Gezegenleri size getirdik” dedi. Sali, LED ekranlarda yapay zeka ile hazırlanan 3 boyutlu görseller ve dans grubu ile gösterilerle konuklarına görsel bir şölen yaşattı.

 

İLK KEZ MİSAFİRLERİ İÇİN DEDİ!

Henüz piyasaya çıkmamış ‘Adresini Sormadım’ adlı müziğini ilk kez seslendiren Sali’ye şarkının söz ve müziğini imzalayan Onurr eşlik etti. Önümüzdeki ay müzikseverlerle buluşması planlanan şarkının klibi, konseri izlemeye gelen seyircilerin çektiği videolar ve konser görüntülerinden oluşacak.

 

GÜÇLÜ KADINLAR İÇİN!

Sahneden “Başarı için, güçlü kadınlara” diye bağıran Sali, ‘Erik Dalı’ türküsünü seslendirdi. Voleybol Kadın Milli Takımı’nın şampiyonluğun ardından ‘Erik Dalı’ oynayan görüntüleri led ekranlara gelince coşku doruğa ulaştı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

luleburgazajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu