Yaşam

18 yaşındaki kız 32 yaşındaki öğretmeniyle evlendi! Canlı yayındaki sözleri pes ettirdi: Kendi rızamla evlendim, mutluyum

Ticaret Meslek Lisesi öğrencisi 18 yaşındaki Begüm Altınkıran, karne almak için Cuma günü ailesiyle birlikte yaşadığı Manisa’daki evinden ayrıldı ve bir daha geri dönmedi. kızlarından haberlerYardım alamayan aile, uzun yıllardır atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ve Tatlı Sert programına başvurarak yardım istedi.

50 YAŞINDAKİ ÖĞRETMENİYLE EVLENİYOR

Aile, kayıp başvurusunda bulunduktan sonra kızları Begüm’ün karnesini aldığı gün kendisinden 50 yaş büyük muhasebe öğretmeni ve iki çocuk babası Murat Gümüş ile evlendiğini öğrendi.

“KENDİMLE EVLİYİM, MUTLUYUM”

“SENİNLE EVLENMEZSEM HAYAT OLACAĞIM DEDİM”

Begüm, ailesiyle görüşmeyeceğini ve eşi olan öğretmeninin yanında kalacağını söyledi. “Onu sevdiğimi söyledim. Nisan’da karısından boşandı. Boşanması benimle ilgili değildi, kendi sorunları vardı. Ben evlenmek istiyordum. Kendimi öldürürüm, sensiz yapamam dedim. Ben Görüşmeyi düşünüyordum ama bundan sonra yüzümü asla görmeyecekler.”

Aile ise kızlarını bırakmayacaklarını ve her koşulda arkalarında olacaklarını söyledi.

ÖĞRETMEN: Utanılacak bir şey yok, suçlamalardan şikayetçi olacağım.

Hakkında çıkan tartışmaların ardından canlı yayına bağlanan iki çocuk babası Murat Gümüş, “Neden utanayım? Bana asılsız ithamlarda bulunuyorsunuz. Ben hiçbir şeye bakmam. O benim öğrencimdi. okulda ve ben onu hep destekledim.geçirdiği özel durumlardan dolayı benden yardım istedi ama ben ailesine söylemesini istedim.evlenecek olsak bile dersleri bırakmasını istedim ama o hayır dedi.

Olayın ardından Milli Eğitim Bakanlığı, öğrencisiyle evlenen öğretmen hakkında soruşturma başlattı.

haber-agacoren.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu