Teknoloji

Apple, mevcut 13 inçlik modellerden daha büyük ekrana sahip bir MacBook Air için kolları sıvamış olabilir.

Apple’ın yeni Macbook Air üzerinde çalıştığı söyleniyor. Cupertino merkezli şirket, daha büyük bir 13 inçlik dizüstü bilgisayarla gelecek. 15 inç MacBook Air’in piyasaya sürülmesi bekleniyorargümana göre şirket 2023’ün başlarında 15 inç MacBook Airpiyasaya sürecek.

Görüntü Zinciri Danışmanları analisti Ross Genç Yeni MacBook Air’in 15 inçlik panel üretimi, 2023’ün ilk çeyreğinde başlayacak. Daha önce Young, Apple’ın yaklaşık 15 inç ekranla gelebilecek daha büyük bir MacBook Air modelini tanıtmayı planladığını zaten önermişti. Ancak Young’ın yeni iddiasına göre dizüstü bilgisayar 15,5 inç ekran boyutusahip olacak

Bilindiği üzere Apple, bugüne kadar 13 inç ekranlı MacBook Air modelleri sunuyordu. Bu da daha büyük ekrana sahip taşınabilir bir Mac bilgisayara sahip olmak isteyenleri MacBook Pro modellerine yönelmeye zorladı. Bu modellerin yüksek fiyatları doğal olarak kullanıcıları rahatsız etmişti.

15 veya 15,5 inçlik bir MacBook Air’i piyasaya sürmek, fiyat dengesi iyi dengelenirse, Apple’ın dizüstü bilgisayar satışlarında ileriye doğru değerli bir sıçrama olabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu