Haber

Başkan Muhittin Böcek Serik’te

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Serik’te üretimine devam edilen Serik Kongre ve Kültür Merkezi inşaatında incelemelerde bulundu. Lider Böcek, vatandaşların daha kaliteli, konforlu ve inançlı seyahat etmesi amacıyla Serik Karadayı Mahallesi’nde tamamlanma aşamasına gelen sıcak asfalt çalışmasını da yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Antalya ziyareti sırasında Serik’e gelişinin 93’üncü yıl dönümünde, Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçede devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Serik yatırım türünde Lider Muhittin Böcek’in ilk durağı Serik Karadayı Mahallesi oldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi Köy Hizmetleri Sorumlusu İsa Akdemir, Muhittin Böcek Lideri’ne 2,5 kilometrelik alanda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi verdi.

5 MİLYON TL SICAK ASFALT İŞİ

Lider Muhittin Böcek, Boğazkent Karadayı’nın ortasındaki küme yolun sık kullanılan bir yol olduğuna işaret ederek, “Burası son derece önemli bir yol çünkü bir yandan grup yolu, diğer yandan turizm açısından. 5 milyon liraya mal olan yolumuzun sıcak asfalt çalışmasını tamamladık. Değerli hemşerilerimizin yolumuzu en iyi şekilde kullanmasını temenni ediyorum. 913 mahallemiz var. Program kapsamında eksik kalan yollarla ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.

SERİK KÜLTÜR MERKEZİ DENETLENDİ

Başkan Muhittin Böcek daha sonra Serik Kongre ve Kültür Merkezi Düğün Salonu inşaatında incelemelerde bulundu. Fen İşleri Daire Başkanı Serkan Temuçin ve yüklenici firma, çalışmaların geldiği son nokta hakkında yetkili Lider Böcek’e bilgi verdi. Kamu yararına projelere devam ettiklerini söyleyen Önder Muhittin Böcek, “Göreve geldiğimde Serik Kültür Merkezi sadece temeli atılmış bir alandı. Buradaki salonumuz tüm sivil toplum kuruluşları, kuruluşlar, siyasi partiler herkesin kullanabileceği bir alan olacak” dedi.

DÜĞÜN SALONU TAMAMLANDI

Projenin düğün salonu kısmının bir ay içinde tamamlanacağına dair yüklenici firmadan haber aldıklarını belirten Lider Böcek, “Hemen yanında kültür merkezinin devamı var. Altyapısıyla her şeyiyle siz değerli Serikli hemşehrilerim burayı kullanmaya başlayacak. 61.5 milyon lira harcandı. Bundan sonra eksiklerini hızla tamamlayarak Serik halkının hizmetine açacağız” dedi.

ÇOK AMAÇLI PROJE

Serik’in Gedik Mahallesi’nde 20 bin 140 metrekare alan üzerine inşa edilen Serik Kültür Merkezi ve Düğün Salonu Projesi iki farklı bloktan oluşuyor. İnşaat faaliyetlerinin tamamlanmak üzere olduğu yaklaşık 2 bin metrekare inşaat alanına sahip tek katlı blokta; İlçenin değerli bir ihtiyacını karşılamak üzere bin kişilik düğün salonu ve çok amaçlı salon olarak planlandı. Projenin tamamlanması ile ilçe kongre, konferans, kültürel etkinlikler ve düğünler için hizmet verecek değerli bir merkeze sahip olacaktır.
 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu