Haber

Bayburt Üniversitesi öğrencisi Alperen Birsen, Federasyon Kupası’nın şampiyonu oldu

Bayburt Üniversitesi SporFen Fakültesi öğrencisi ve Bayburt Üniversitesi Spor Kulübü lisanslı sporcusu Alperen Birsen, 5-7 Mayıs tarihlerinde Samsun’da düzenlenen 3. Lig Federasyon Kupası’nda top yuvarlayarak şampiyonluğa kupayı Bayburt Üniversitesi müzesine getirdi.

Samsun Bowling Akademisi Bowling Salonu’nda gerçekleşen ve 3. Ligin en iyilerinin mücadele ettiği Federasyon Kupası büyük çekişmeye sahne olurken, Alperen Birsen’in kupaya uzanması Bayburt Üniversitesi’ni çok sevindirdi. Geçtiğimiz aylarda Türkiye Bowling 3. Ligi’ni 2. sırada bitirerek 2. Lig’e yükselen Birsen, sportif başarılarına bir yenisini daha ekledi ve genç yaşta ilk ulusal kupasını kazandı. Liglerin üzerinde ulusal bir turnuva olarak 3. Ligi en iyi derecelerle bitiren sporcuların davet edildiği Federasyon Kupası’nın sahibi olan Birsen, şampiyonluk coşkusuyla, “Bunu tarif edemem. bowling sporunda profesyonelleşen tüm sporcuların bir itibarı ve başarı hayali olan bu büyük kupayı üniversiteme kazandırmış olmanın verdiği duyguyu içimde yaşıyorum.Tüm çalışmalarımı birlikte yürüttüğüm arkadaşlarıma,antrenörüme ve Dekanıma çok teşekkür ederim. Bizleri büyük hedeflere yönlendiren Rektörümüz ve Federasyon Liderimiz Prof. söz konusu.

Birsen’in Federasyon Kupası Şampiyonluğu dolayısıyla bir tebrik mesajı yayınlayan Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Bir düzeltme yaparak ve bize Şampiyonluk Ayını yaşatan öğrencilerimize teşekkür ederiz.Gençlerimizin sporun farklı disiplinlerinde kendilerini keşfetme deneyimlerine sahip olduklarını kanıtlayan ve alternatif sporların adresi olan Sevgili Alperen’e. Örnek başarıları ile tetikleyici güce ihtiyaç duyan tüm genç kardeşlerimizi yüreklendiren, asıl başarınıza yıllar sonra yıldızlar tarafından hayranlıkla anıldığınızda ulaşacak.Başarı hikayenizde her zaman yanınızda olduğumuzu bir kez daha hatırlatarak sizi kutluyorum. canı gönülden kutluyor ve daha nice başarılar diliyorum.” terimleri kullandı. – BAYBURT

turgutlu-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu