Ekonomi

Binance, platformu kullanıcı odaklı özellikler ve güvenlik artışlarıyla güncelliyor

NEW YORK – Binance, kullanıcı geri bildirimlerinin kapsamlı bir incelemesinin ardından kripto para birimi alım satım platformunda bir dizi yükseltme uyguladı. Ticaret deneyimini kolaylaştırmayı ve güvenliği artırmayı amaçlayan en son iyileştirmeler, şirketin topluluk geri bildirimlerine yanıt vermek için devam eden çabalarının bir parçasıdır.

İyileştirmeler, Binance’in müşteri ihtiyaçlarını karşılama konusundaki kararlılığını yansıtan daha sezgisel bir kullanıcı kontrol panelini ve gelişmiş güvenlik önlemlerini içeriyor. Bugünkü son gelişmeyle birlikte Binance birçok yeni özelliği tanıttı:

  • En iyi yatırımcıları gösteren yenilenen Binance Vadeli İşlemler Lider Tablosu 5.0.- Daha iyi performans takibi için Yeni Seçenekler ve Ticaret Botları sekmeleri.- Artık ilk marj ve kâr hesaplamalarını içeren optimize edilmiş Ticaret Botları cüzdanı.- Daha kesin ticaret stratejileri için GTD (İyi-til) -Tarih/Saat) talimat tipinin tanıtılması.

Bu güncellemeler, platformun 9 Ekim 2023’te kullanıcıların deneyimli “usta yatırımcıların” stratejilerini taklit etmesine olanak tanıyan bir kopya ticaret modülünü entegre etmesinden sonra geldi. Kopya tüccarları ayrıca fonlama ücretlerini doğrudan Kopya Ticarete Genel Bakış sayfasında görüntüleme olanağına da sahip oldu.

Binance, geçtiğimiz Cuma günü Twitter’da #BinanceBuild Eylül/Ekim 2023’ten 649 öneri aldıklarını duyurdu: Özellik İsteği ve Geri Bildirim Panosu aracılığıyla Geri Bildirim Toplama. Bu girişim, kullanıcı tekliflerini geliştirme süreçlerine dahil etme konusundaki kararlılıklarının altını çiziyor.

Eylül ayındaki revizyon, platformun kontrol panelini basitleştirdi ve güvenlik protokollerini güçlendirdi. Ekim ayında Binance, varlık özeti ve büyümesinin ayrıntılı bir görsel temsilinin yanı sıra kopya ticaret özelliği için Vadeli İşlemler kontrol paneline PNL analiz grafiklerini ekledi.

Bu güncellemeler, Binance’in kullanıcı deneyimini ve güvenliği ön planda tutarak dinamik kripto para piyasasıyla birlikte gelişme stratejisinin bir göstergesidir.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu