Haber

CHP’li Aslanoğlu, AK Parti listelerini yorumladı: Mülteciler kampı gibi…

CHP İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu, 14 Mayıs seçimleri öncesi AK Parti’nin listesindeki eski CHP’lileri eleştirdi.

Cumhuriyet’e göre, CHP’nin İzmir listesine Millet İttifakı listesi gibi baktıklarını söyleyerek, “Tek liste olarak giriyoruz. Hepsi bir arada… Gerçekten güzel bir liste. Bu seçimlerde en yüksek oyu İzmir’de alacağız. Muharrem Bey’in yaptığı gibi muhalefete odaklanmayacağız. Güce odaklanmalıyız. Diğer partilerin adaylarına saygı duyuyoruz. Herhangi bir partinin adı oylarımızı etkilemez. Biz güce odaklandık” dedi.

‘MÜLTECİ KAMPI GİBİ…’

AK Parti’nin İzmir listesini pahalı yapan CHP’li Aslanoğlu, “Dönek kampı gibi. Bütün hainler orada! Omurgasız teğmen, Savcı Sayan. O omurgasızı vekil yapmayacağımıza söz veriyoruz” dedi.

‘SİZİ AVUKAT YAPMAYACAĞIZ’

“Seni milletvekili çıkarmayacağız” diyen Aslanoğlu, “Bu kez kendi oyumuzla AKP milletvekili seçilen omurgasızı kendi oyumuzla milletvekili yapmayacağız. 9+9. Her iki bölgede de 9 vekilimiz olacak. .Sizi sandığa, partinizi tarihe gömeceğiz.Size de söz!Kazanacağız, faizci siyasetçileri tarihe gömeceğiz” dedi.

AK Parti İzmir 1. Bölge 4. sıra milletvekili adayı Mehmet Ali Çelebi, 2018 genel seçimlerinde CHP’den milletvekili seçildi ve daha sonra partisinden istifa etti. Savcı Sayan da yıllarca CHP’de çalıştı, ardından AK Parti’ye geçti. Yerel seçimlerde Ağrı Belediye Başkanı seçilen Sayan, 1. bölgede 6. sıradan aday gösterildi.

bayindirajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu