Teknoloji

Güncel GTA 5 ve RDR 2 Satış Rakamları Açıklandı

Take-Two Interactive tarafından düzenlenen yeni mali konferansla güncel GTA 5 ve RDR 2 satış rakamları da ortaya çıktı. Her iki oyun da tüm hızıyla oyuncuların ilgisini çekmeye devam ediyor.


İlginizi çekebilir:  GTA 6 Çıkış Tarihi Söylentileri Gerçek Olabilir


Rockstar Games az ama öz oyunlar yapar. Ancak bu oyunlar üzerinden ne kadar zaman geçerse geçsin fiyatından bir şey kaybetmediği için satışları artmaya devam ediyor. Bunu özellikle GTA serisi için söyleyebiliriz.

Büyük bir merakla GTA 6 oyununun duyurulacağı zamanı beklerken mevcut oyun satışlarına hız kesmeden devam ediyor. Aynısı tabii ki Red Dead Redemption 2 için de geçerli. Take-Two Interactive’in geçtiğimiz günlerde düzenlediği finans konferansı ile bu iki oyunun güncel satış rakamları hakkında bilgiler paylaşılmıştı.

Mevcut GTA 5 ve RDR 2 Satış Rakamları Artmaya Devam Ediyor

Öncelikle GTA 5 dünya çapında 185 milyon satış barajını geçmiş durumda. Mart ayında açıklanan sayı 180 milyondu. Yani geride bıraktığımız çeyrekte 5 milyon satış daha yapıldı. Ayrıca GTA serisinin dünya çapındaki toplam satış sayısı da 405 milyon oldu.

Red Dead Redemption 2 55 milyon satışa ulaştı. Mart ayında açıklanan sayının 53 milyon olduğunu da hatırlatalım. Bu kapsamda Red Dead Redemption markasının dünya genelindeki toplam satış sayısı 79 milyonu aşarak 80 milyona yaklaştı.

Son olarak geçtiğimiz günlerde yapılan duyuru ile Red Dead Redemption oyunu, PlayStation 4 ve Switch kullanıcılarıyla da buluşacak. Bu sayede markanın toplam satış adedi önemli ölçüde artabilir. Gelişmeleri takip ediyor olacağız.

haber-buca.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu