Haber

Elazığ Atatürk Stadı’nda Havalı Silahlı Atış Poligonu Açıldı

Elazığ Atatürk Stadı’nda havalı tüfek atış poligonu açıldı.

Elazığ’da havalı tüfek atış poligonunun açılış töreni gerçekleştirildi. Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra kurdele kesilerek poligonun açılışı gerçekleştirildi. Atatürk Stadı’nda hizmete giren poligonun açılışına il protokolü, antrenörler ve sporcular katıldı.

Atıcılık ve Avcılık Federasyonu Başkanı Gürsel Çolak, Türkiye genelinde açtıkları 49’uncu atış poligonunun Elazığ’da olduğunu belirterek, kısa sürede tamamlanarak hizmete giren bu poligonda çok sayıda turnuva ve müsabakalar düzenleyeceklerini kaydetti.

Öte yandan UEFA ve FIFA standartlarında üretimine başlanan çağdaş stadyumda kütüphane, 7 cep salonu, halter, bilardo, sabit bisiklet, taekwondo, boks, güreş, badminton, havalı silahlar, basketbol bulunmaktadır. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından şehir merkezindeki Kültür Mahallesi’nde 52 dönümlük bir alanda. Voleybol ve voleybol gibi branşlarda spor yapılmasına olanak sağlayan çok amaçlı alanlar bulunurken, 2.650 kişilik spor salonu, idari bina ve 480 araçlık açık ve kapalı otopark bulunmaktadır. – ELAZIĞ

sumbas-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu