Haber

Edremit Belediyesi Yol Yapımı İçin Asfalt Seferberliğini Başlattı

Balıkesir’in Edremit Belediyesi, kent genelinde bozulan yolların yapımı için çalışırken asfalt seferberliği başlattı. Altınkum Mahallesi’nde 11 bin metrekare asfalt kaplama yapıldı.

Edremit’te doğalgaz ve diğer kurumların altyapı çalışmaları nedeniyle bozulan yolların yeniden düzenlenmesine hız verdi. İlçe genelinde parke döşeme çalışmaları devam ederken, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince asfalt serim seferberliği başlatıldı. Mevsim şartlarının uygun olması nedeniyle hızlandırılan çalışmalarda Altınkum Mahallesi Fevzipaşa Caddesi, Bülent Ecevit Caddesi 2092 cadde ve bağlantılı yollarda sıcak asfalt kaplama uygulandı. Altınkum Mahallesi’nde ilk etapta 11 metrekare sıcak asfalt kaplama çalışması yapıldı. Altınkum’un ardından Güre Mahallesi’nde de asfaltlama çalışmalarının devam edeceği bildirildi.

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Halkımızın hak ettiği konforlu ve konforlu ulaşımı sağlamak için ekiplerimiz tüm yönleriyle çalışmalarını sürdürüyor. Doğalgaz nedeniyle bozulan ve yıpranan yolların bakım ve onarım çalışmalarının yanı sıra çeşitli faaliyetlerle, Arnavut kaldırımı ve sıcak asfalt çalışmalarımızla sorunları ortadan kaldırıyoruz. Çağdaş ve çağdaş bir kent için çalışmaya devam edeceğiz” dedi. – BALIKESİR

kemaliye-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu