Haber

Fulya Öztürk’ün Umre Fotoğrafını Eleştiren Gazeteciye Tepki Aldı

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Körfez turunu takip etmek için Mekke’ye giden Fulya Öztürk’ün umre paylaşımı tepkiyle karşılandı. Tepkilerin ardından açıklama yapan Öztürk, kendisini eleştiren gazeteci Lûbe Ayar’a sert yanıt vererek umre ziyaretinin detaylarını anlattı.

Başarılı gazeteci Fulya Öztürk yıllardır konutlarımıza konuk olan, deprem, savaş, sel fark etmeksizin gelişmeleri ekrandan izleyiciye kendine has üslubuyla aktaran bir muhabir.

Sık sık yaptığı yayınlarla gündemde olan Öztürk, özellikle Kahramanmaraş merkezli sarsıntıda aylarca dönmeyerek yayınlarına devam etmiş ve son günlerde dikkatleri üzerine çekmişti.

Öztürk, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Körfez turunu bazı gazetecilerle birlikte izlemek üzere Cumhurbaşkanlığı uçağıyla Mekke’ye gitmişti.

Deneyimli ve sevilen gazetecinin başörtülü umreden bir fotoğrafının “Rabbim bana da nasip oldu” notuyla paylaşılması infial yarattı.

Bu açıklamanın ardından kendisini eleştiren gazeteci Lûbe Ayar’a yanıt verdi.

“Bu linç kültürü kimseye bir şey katmaz, iftira atmayın.” Öztürk, ziyaretini nasıl gerçekleştirdiğini ve detaylarını da anlattı.

Ne düşünüyorsun?

haber-kosk.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu