Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu’nu sert sözlerle suçladı: Asla unutmayacağız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından kameralar önünde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, deprem bölgesindeki son durumu anlatan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) önünde yaptığı eyleme ve sonradan gündeme gelen “Hatay’da baraj patladı” tezine sert sözlerle tepki gösterdi. doğru olmadığı ortaya çıktı.

“ANA MUHALEFET BAŞLADI”

Siyasetin çirkinleştiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Tarım ve Orman Bakanlığımız DSİ aracılığıyla bölgedeki barajları denetledi. Burada siyaset çirkinleşti, ne yaptılar? su tutamadı.Bu noktada sosyal medyanın iftiralarıyla bu noktada birlik olup tek hareket etmek gerekiyor.İhtiyaç anında Türkiye’de siyasetin belli bir kesimini elinde bulunduran ana muhalefet ne yazık ki bu hale geldi. Cidden çirkin.” sözlerini kullandı.

“HAYATINIZ BOYUNCA BELGELERLE KONUŞMADINIZ”

Erdoğan, “Sosyal medyada bu tür saçmalıklarla karşı taraftan bakıyorsunuz, o da Borsa İstanbul’da attığı adımlarla SPK önünde gösteriş yapıyor. SPK’da veya farklı yerlerde.Gün bir arada olma zamanıdır.Bu tür şeylerle ilgili belgeleriniz varsa, hayatınızın uzunluğu, bu tür kağıtlarla konuşmadınız.

“ASLA UNUTMAYACAĞIZ”

Ulusların ve devletlerin yüzyıllar boyunca karşılaşabilecekleri olağanüstü felaketlerden birini yaşarken birlik, beraberlik, dayanışma ve vicdana ihtiyaç duyduğumuz bir dönemden geçiyoruz. Bozguncuların fitnelerine, böbürlenmelerine, vesveselerine itibar etmeden halkımıza aydınlık bir gelecek kurmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Halkımızın acısını paylaştığı bir ortamda siyasi çıkar elde etmek için sağa sola saldıranları görmek beni üzüyor. Şimdilik işini değersizleştirmek için iftira ve her türlü çirkinliği sergileyenleri de not ediyoruz. Halkın canı sıkıldığında Kurul’a gidenleri, siyaset yapanları, öğrencilerimizi kışkırtanları, yürütülen çalışmaları canı gönülden sabote etmeye çalışanları asla unutmayacağız.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu