Haber

Zeytinburnu’nda Düğün Konvoyunu Düzenleyen Gruba Ceza

ZEYTİNBURNU’da otomobilleriyle düğün konvoyu yapan bir grup, caddeyi trafiğe kapattı. Yüksek sesle müzik çalan gruptan biri minibüse binerek havaya para fırlattı. Yolu kapatan sürücülere toplam 19 bin 446 lira ceza kesildi.

Zeytinburnu Abay Caddesi’nde otomobilleriyle düğün konvoyu yapan grup, yolu trafiğe kapatarak, yüksek sesle müzik çalarak yol ortasında oynadı. Konvoydan biri minibüsün üstüne çıkıp oynamaya devam etti. Bir süre sonra minibüsteki kişi cebinden çıkardığı 5 liralık banknotları havaya fırlattı. Caddedeki trafiği umursamayan konvoydakiler araçlarına binerek bir süre sonra ayrıldı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yaptıkları çalışmada, sürücünün 34 GER 754 plakalı aracın sürücüsünün HHS, 34 MYG 54, TM plakalı aracın sürücüsünün ise 34 plakalı aracın sürücüsünün hayatını kaybettiğini tespit etti. CVK 418, MAB, 34 BTP 81 plakalı aracın sürücüsü M.Ç ile 34 GTL 769 plakalı aracın sürücüsü yolu kapatarak oyun oynadı. YS plakalı aracın sürücüsünü yakaladı Yakalanan sürücülere çeşitli gerekçelerle toplam 19 bin 446 lira ceza kesildi.

Öte yandan HHS, M.Ç. ve YS ‘Ulaşım Araçlarının Karayollarında Kişilerin Canına, Sağlığına ve Mallarına Zarar Verebilecek Şekilde Sürülmesi ve Yönetilmesi’ konusunda süreç başlatıldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu