Teknoloji

Honor X9b Ortaya Çıktı! İşte Özellikler

Honor’un yeni akıllı telefon modeli Honor X9b için geri sayım başladı. Sızıntının ardından lansman tarihini açıklayan şirket, 15 Şubat’ta lansman yapacak.

Honor, Amazon Hindistan’da yaşanan bir arıza sonucu Honor X9b modelinin tüm özelliklerinin öğrenilmesine neden oldu. Şirket bu kusurun ardından bir açıklama yaparak telefonun lansman tarihini de duyurdu. Yapılan açıklamalara göre 15 Şubat itibarıyla yeni telefon modeli için özel bir lansman gerçekleştirilecek. Farklı pazarlarda yer almak ve bu pazarlara son modelleriyle girmek isteyen Honor’un, Honor X9b modeliyle ilgili beklentileri oldukça yüksek.

Honor X9b Teknik Özellikleri Nelerdir?

Honor X9b ilk bakışta dikkat çeken modellerden biri olacak. Çünkü firmanın yaptığı çalışmalarda cihaza Airbag teknolojisi eklendi. İlk olarak Hindistan’da satışa sunulacak olan telefon, bu özelliğiyle de ilk olacak. Bu farklı özelliği nedeniyle telefonun yüksek satış rakamlarına ulaşması bekleniyor. Air Cushion teknolojisi telefonun daha dayanıklı olmasını ve düşme gibi durumlara karşı korunmasını sağlıyor.

Hava yastığı teknolojisinde ekranı, çerçeveyi ve donanımı koruyan özel bariyerler bulunur. Bu özel bariyerler düşme gibi durumlarda darbenin etkisinin minimum düzeyde olmasını sağlar. Darbeyi absorbe etme özelliği bulunan bu teknoloji, telefonu koruyarak düşme kaynaklı problemlerin önüne geçiyor. Günümüz telefonlarının, özellikle de ekranlarının düşme nedeniyle büyük zararlar gördüğü dikkate alındığında Honor’un yeni teknolojisi, akıllı telefonlarda ve diğer cihazlarda yeni bir dönemin habercisi olabilir.

Honor X9b Ortaya Çıktı! İşte Özellikler

Hava yastığı dışında telefonun öne çıkan özellikleri şu şekilde:

  • Ekran: 6,78 inç AMOLED ekran, 1200 x 2652 piksel çözünürlük
  • İşlemci: Snapdragon 6 Gen 1
  • RAM: 8 GB ve 12 GB
  • Depolama alanı: 256 GB
  • İşletim sistemi: Android 13 tabanlı Magic OS 7.2
  • Pil: 5.800mAh kapasite ve 35W hızlı şarj
  • Kamera: 108 MP ana kamera, 5 MP ultra geniş lens ve 2 MP makro kamera
  • Ön kamera: 16 MP kamera bulunmaktadır.
  • Ek özellikler: Çift SIM desteği, 5G, Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.1, GPS, NFC, USB-C bağlantı noktası ve 3,5 mm kulaklık girişi

karkamishaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu