Haber

Kaputta korku yolculuğu

KÜÇÜKÇEKMECE’de kız kardeşi ve erkek arkadaşı Samet Ekinci’yi aynı araçta gören ağabeyi Bülent Ülgen (36) onları durdurmak için kaportanın üstüne atladı. Hızla gaza basan Ekinci, yol kenarındaki kamyonete çarptı, ardından kaportadan yola düşen Bülent Ülgen’in üzerinden iki kez geçti.

Olay, 15 Ocak Pazar günü sabah saat 03.00 sıralarında Küçükçekmece’de meydana geldi. İddiaya göre Bülent Ülgen (36), kız kardeşi ve Samet Ekinci’yi aracın içinde görünce onları durdurmak için kaportanın üzerine atladı. Ekinci, kaportada bulunan kardeşi Ülgen’i düşürmek için gaza bastı. Hızla yan sokağa giren Ekinci, park halindeki TIR’a çarptı. Ekinci, çarpmanın etkisiyle yere düşen Ülgen’in üzerinden bu kez iki kez geçti. Samet Ekinci daha sonra hızla olay yerinden ayrıldı. Ağır bakıma alınan Ülgen’in hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi. Yakalanan Samet Ekinci tutuklanarak cezaevine gönderildi.

“KIRILMIŞTIR”

Olayın yaşandığı mahallede esnaf Mehmet Gündoğdu, “İş yerime gidiyordum. O vaziyette karşılaştık. Yaralı, buraya ambulans çağırdık. Ambulansı buraya çağırdık. Haber verdik. Hastane. Acilen müdahale ettiler. Parçalanmış, 2-3 kez üzerinden geçiyordu. Araçta ablası varmış. Vatandaş kaportaya çıkıyor ablasını görüyor. Onu kaçırdığını iddia ediyor” dedi.

“170 KİLOMETRE HIZLA GELİYOR” Adem Çoban, “Yaralı kadının ağabeyi. Aşağıdan 170 kilometre hızla geliyor, 2-3 kez üzerinden geçiyor. Şu anda yoğun bakımda. Tanıdığımız biri mahallemizde esnaftı.”

“MANTIKLA AKLA UYGUN OLACAK BİR ŞEY DEĞİL” Öte yandan Mutluhan Yıldırım, “Şiddetli bir ses duyduk. Patlama zannettik, çıktık baktık. Ağlama sesleri geldi, sesler geldi. Kadın ve erkek. Vurup kaçtı, ambulansı aradık. Zaten bu olaydan önce de kavga olmuştu. Mantıklı bir şey değil. Bu bir çarpışma değil, kasıtlı olarak yapılmış bir şey gibi. İlk başta ezilen şahıs zaten kaputun üzerindeydi, park halindeki araca çarparken düştü. İçler acısı bir durum” dedi.

– İstanbulderebucakajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu