Haber

Kılıçdaroğlu: Millet iradesinin sandıkta güvenle yansıması için Türk Gönüllüleri’ne katılın

Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçmeni 14 Mayıs seçimlerine gönüllü katılmaya çağırdı.

Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “14 Mayıs’ta yapılacak seçimlerde her oy çok değerli. Halkın iradesinin sandığa yansıması için herkesi Türk Gönüllüleri’ne katılmaya davet ediyorum. sadık ve şeffaf bir şekilde kutulayın.”

Videoda Kılıçdaroğlu, “Kıymetli milletim, Millet İttifakı olarak 85 milyon kişiye bolluk, barış ve zenginlik getirmeye geliyoruz” diyerek, “14 Mayıs’ta sandık başına gideceksiniz. bizim için pahalı.” Ekmek ve su gibi yiyecekler için gereklidir. Seçme ve seçilme hakkının korunması, barışçıl ve inançlı bir seçim ortamının oluşması için vatandaşlarımızın her birine çok değerli görevler düşmektedir.”

Kılıçdaroğlu, seçime katılmak isteyenlerin “Türkiye Gönüllüleri” sitesinden kayıt yaptırabileceklerini belirterek, “Bu anlamda siz değerli milletimizin sandık güvenliğini sağlamak için görev üstleneceğine inancım tamdır. ödedikleri oyları korumaya özen göstereceklerdir.Hemen bugün http://turkiyegonulluleri.org adresinden kayıt olun ve ‘Türkiye Gönüllüsü Olun.’ (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu