Haber

DG Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, 23 Nisan’da görevini depremzedeye devretti.

DG Sivasspor Teknik Müdürü Dilek Çalımbay, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle görevini depremzede Abdullah Özkan’a devretti.

6 Şubat’ta meydana gelen ve Türkiye’yi derinden sarsan depremlerden etkilenen çocuklardan biri de Malatya’da yaşayan 10 yaşındaki Abdullah Özkan oldu. Oturduğu evin ağır hasar görmesi üzerine genç Abdullah ve ailesi, Sivas KYK Binali Yıldırım Yurt Kampüsü’ne yerleştirildi.

Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, bugünkü antrenmanda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 103. yıl dönümü nedeniyle bir süreliğine görevini Abdullah Özkan’a devretti.

Ekiple birlikte antrenman alanına giden Abdullah, oyunculara ısınma hareketleri yaptırdı. Abdullah’a düdük çalan Teknik Müdür Çalımbay, Abdullah’a yapması gerekenler konusunda sık sık yardımcı oldu.

Antrenman sonrası duygularını dile getiren Abdullah Özkan, “Çok mutlu oldum. Hayalim futbolcularla tanışmaktı, gerçekleşti. Çok güzel anılarım oldu. Futbolcularla tanıştım, abilerimi çok sevdim. Çok isterim. Bana bu fırsatı verdiği için Rıza Çalımbay’a teşekkür ederim.”

Kulübün İdari Müdürü Kerem Atılmaz da genç Abdullah’a Sivasspor forması hediye etti. – SİVAS

haberlacin.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu