Haber

KÖKLÜS VE GÜLAYŞE BARBAROS’A DESTEK!

29.Bölümün Özeti:

KÖKLÜS VE GÜLAYŞE BARBAROS’A DESTEK!

Çatal, işlediği suçların cezasını çekmek üzere cezaevindeyken, beyninde oluşan pıhtı sonucu demans hastalığına yakalanır ve evde bakıma muhtaç bir hastaya dönüşür.

Çatal’ın hiçbir bedel ödemeden her şeyi unutması Barbar’ın dünyasını karartıyor. Bu karanlık günlerde Köksüzler ve Gülayşe onu bir an bile yalnız bırakmıyor ve yoluna ışık tutmaya çalışıyor.

Peki Barbaros, Gülayşe’nin desteğiyle sevdiği kızı uğruna terk ettiği muhtaç adama sahip çıkmayı kabul edebilecek mi?

ALİ KİMLİĞİNİN PEŞİNDE!

Artık Çatal tehlikesinden kurtulmuş olan Ali ile Mercan’ın arasındaki tek engel kimliksizliktir. Ali, büyük aşkı Mercan uğruna kendisini beş yaşındayken Çatal’a satan babasının peşine düşer. Bu arayış Ali’ye geçmişin kapılarını açar ama orada hiç beklemediği şeylerle karşılaşacaktır!

GÜLAYŞE VE MERCAN YERLİYOR

Mercan, herkesi affeden Gülayşe’yi şirkette basar ve ona kendisini yetiştiren ailenin kim olduğunu hatırlatır. Hesaplaşma sonucunda Gülayşe sonunda Ateş Kuşlarını affedebilecek mi?

NAZMİYE KUKUK OYUNLARIYLA YİNE SAHADA

Köksüzler konakta akşam yemeğine davet edilir. Nazmiye, kocasının katili Kara ve kardeşleriyle aynı sofrada olmaktan nefret eder ve masada kavga çıkarır. Ancak sokakta büyüyen Mercan’ın kavgada ondan biraz daha sert olduğu ortaya çıkar. Boynu yaralanan Nazmiye, Mercan’dan intikamını nasıl alacak?

ZOR GÜNLERDE AŞK

İmza alamasalar da Gülayşe, “İyi günde, kötü günde yanındayım” yeminini etti. Anlaşılan dünya yıkılsa bile hep aynı kalan bir şey var: Gülayşe ile Barbaros’un aşkı!

YouTube resim oynatıcısı” width=”560″>

han-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu