Haber

Murat Kurum 23 Nisan’da Üsküdar’da çocuklarla buluştu

ensonhaber.com

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklar için İstanbul Üsküdar’da kutlayarak, barış içinde yaşamaya devam etmenin değerine değindi.

Kurum, Üsküdar Validebağ Korusu, Sultanbeyli Sultan Korusu, Ümraniye Alemdağ Caddesi’ni ziyaret etti. Bakan Kurum’un çocuklarla müzik eşliğinde eğlendiği görüldü.

“Üsküdar’da çocuklarımızın yanındayız”

Kurum, bayramı çocuklarla kutladığına dair görüntülerini Twitter’da paylaştı. “Üsküdar’da çocuklarımızın yanındayız”açıklama yaptı.

Burada bir açıklama yapan Bakan Kurum, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuk bayramının dünyadaki tüm çocuklara hediye olduğunu belirterek, millet bahçelerinde kutlanan bu bayramın aynı zamanda çevreci bir faaliyete dönüştüğünü bildirdi.

Kurum, çevrede çocuklara yönelik görevler olduğunu belirterek onlara mikrofon verdi.

“Çocukların güven ve barış ortamında büyümesi geleceğimiz için önemlidir”

Bakan Kurum, çocuklara ve diğer katılımcılara şu konuşmayı yaptı:

Sizler Türkiye’nin geleceğisiniz. Sizler için daha iyi bir gelecek bulmak adına, Türkiye’nin geleceği için, güçlü bir Türkiye için hayallerimizsiniz. Ve inşallah burada tüm gençlerimizle birlikte Türkiye’nin asrını sunacağız ve ülkemizin nice egemenlik bayramlarını hep birlikte burada olduğu gibi büyük bir coşkuyla kutlayacağız. İnanç ve huzur ikliminde yetişebilmeniz için çocuklarımızın neşeli çağrılarının kalbimizi sevgi ile doldurması, ülkemizin adı ve geleceğimizin adı için çok değerlidir.

“Size daha iyi ve daha güzel şehirler sunmak için çalışıyoruz”

Milli mücadelemizin en kritik noktalarından biri olan ve millet meclisinin açılış günü olan 23 Nisan sadece bu ülkenin çocuklarına değil, tüm dünya çocuklarına armağan edilmiştir. Burada tıpkı atalarımız gibi sizlere daha nezih ve güzel şehirler sunabilmek için bahçeler yapabilmek adına sizlere daha güzel bir gelecek sunmak için çalışıyoruz. İşte sizler için şehrimizin en keyifli yerlerini ağaçlarla, kuşlarla, çiçeklerle en değerli yerlerinde dost yetiştirmeniz için millet bahçesi yapıyoruz.

orhangaziajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu