Haber

Okulda ‘Yasak Aşk’ İddiası: Karısını 1 Öğretmen, 2 Veli ile Aldattı

Antalya’da 48 yaşındaki okul müdürü S.Ö. öğretmen eşi N.Ö.’yü aldattığı için görevinden alınarak başka bir okula öğretmen olarak gönderildi. Okulda bir kadın öğretmenle. İddia üzerine S.Ö. bu kez gönderildiği okulda bir veli ile ilişkisi oldu, eşi boşanma davası açtı. Dilekçede S.Ö. ikinci bir ebeveynle ilgisi vardı.

S.Ö. okulda bir kadın öğretmenle ilişkisi olduğu iddiasıyla yürütülen soruşturma sonucunda görevinden ihraç edilerek başka bir okula öğretmen olarak gönderildi. gelmek.

Korkuteli ilçesinde Yaşar Sadi Tekin İlköğretim Okulu’nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan evli ve iki çocuk babası olan S.Ö. Sınıfındaki öğrencisinin velisi HT ile ilişkisi olduğu tezi üzerine eşi N.Ö. ve diğer öğrencilerin velileri İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne şikayette bulundu.

Şikayet üzerine S.Ö. Hakkında soruşturma açılırken, eşi N.Ö. zina suçlamasıyla boşanma davası açtı.

Aile Mahkemesi’ne açılan boşanma davası devam ederken, S.Ö. olaylar geliştikten sonra aynı okuldaki öğretmeninin eşini diğer öğretmenlerin önünde “size göstereceğim” gibi sözlerle tehdit etti. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından görev yeri değiştirilen S.Ö., aynı ilçedeki İmecik İlköğretim Okulu’na gönderildi.

Boşanma dilekçesinde S.Ö. Yaşar Sadi Tekin İlkokulu’nda kendi sınıfından başka bir öğrencinin velisi olan MA’ya da ilgi duymuş.

İki aldatma iddiasıyla ilgili boşanma davası evraklarında birçok kanıt sunuldu. Boşanma davası açan N.Ö., çocuklarına da hakaret ve tehditlerde bulunurken, S.Ö. şikayet etti. Şikayetler arasında HAYIR S.Ö. iade etmedi ve kayboldu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu