Haber

Samsunspor Başkanı Yıldırım: “Eşi benzeri olmayan bir şampiyonluğu kutlayacağız”

beyaza boya. Samsun’a yakışır şekilde bu liglerde eşi benzeri olmayan bir şampiyonluğu kutlayacağız” dedi.

Spor Toto 1. Lig’in 30. haftasında Samsunspor, ligin savunma takımlarından Pendikspor’u 10 kişilik mücadelede 5. dakikada 4-2 mağlup etti. Karşılaşmanın sonunda Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım maçı değerlendirerek önemli açıklamalarda bulundu.

“Önce rakibi, sonra hakemi yendik”

Maçın hakemine sitem eden Yüksel Yıldırım, “Söyleyecek söz bulamıyorum. Sözün bittiği bir gece yaşadık. Hakemlere bir şey demiyoruz. Ama bugün öyle bir hakem vardı ki. Yaptığı şeyi bırakmadığı saha.Samsunspor’un bu maçı kaybetmesi ya da berabere kalması için.Ben her zaman “Grubuma söylüyorum. İş sadece rakip takımları yenmekle bitmiyor. Hakemleri de yenmemiz gerekiyor. Eğer şampiyon olmak istiyorsak. Bugün böyle bir oyun oynadık. Önce rakibi sonra hakemi yendik. 10 kişi kaldık, aslanlar gibi çalıştık.”

“Bu ligde noktayı koyduk”

Galibiyetin tüm şehri şölene çevirdiğini ifade eden Başkan Yıldırım, “Bugün inanıyoruz ve umutla ayrılıyoruz. Açık ve net söylüyorum. Bu 10 kişiyle 4-2 yenildiğimiz maç şampiyonluğumuzun ilanıdır. .Bu saatten sonra Samsunspor’un elinde başka bir şey kalmadı.En zor oyunumuzu oynadık ve rakibimiz inat etti.’Mağlup olmayacağız, puanlarla, puanlarla alay etmeye geliyoruz’ dediler. Bu maçta 100 bin TL ikramiye varmış diye duyduk ama çocuklarımız cevabı direkt sahada verdiler Zeki’nin 3. golünde kendimi kaybettim bile Bir anda bütün stad hepimiz inanılmaz sevindik. Bu çocuklar, bu şehir günlerce alkışlıyor. Bu şehri kutladılar. Hocama çok teşekkür ediyorum. İnanılmaz bir taktiksel mücadele sergiledi. Çok güzel değişiklikler yaptı ve inanılmaz oynadı. Oyuncular yapılması gerekeni yaptı ve bugün biz koyduk. Ligde şu anda puan var. Bugün 63 puanımız var. 2 oynanmamış 69 puanımız var. 74, 75 bizi kurtaracak” dedi.

“Bütün şehir, şimdi şehri kırmızı beyaza boya”

Şampiyona hazırlıklarına başladıklarını belirten Yıldırım, “Artık bütün şehir kırmızı beyaza boyansın. Çünkü 7 Mayıs’ta Atakum’da şenlik yapacağız. Şehirde herkesin katılımına açık bir kutlama yapacağız. Bodrum maçından sonra Sefo abimiz de gelip takviye verecek.Muhtemelen 20 Mayıs’ta Samsun’a yakışır bu liglerde eşi benzeri olmayan bir şampiyonluğu yine statta kutlayacağız. – SAMSUN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu