Ekonomi

PLBY Group mali tablolarını yeniden düzenleyerek net zararını azaltacak

LOS ANGELES – Playboy markasıyla tanınan PLBY Group, Inc. (NASDAQ: PLBY), muhasebe hataları nedeniyle 2023 yılının ikinci ve üçüncü çeyreğine ait mali tablolarını yeniden düzenleyeceğini duyurdu. Şirket, etkilenen dönemler için net zararını azaltmayı ve Düzeltilmiş FAVÖK’ünü artırmayı beklerken, gelir, nakit akışı veya ticari faaliyetler üzerinde herhangi bir etki beklenmiyor.

Düzeltmeler, değer düşüklüğüne uğramış bir Çin lisans sözleşmesinin yanlış muhasebeleştirilmesinden ve sözleşme değer düşüklüklerine ilişkin komisyon gideri düzeltmelerinin sınıflandırılmasından kaynaklanmaktadır. Şirket ve Denetim Komitesi tarafından bağımsız muhasebe firması BDO USA, P.C. ile birlikte tespit edilen bu hatalar, daha önce denetlenmiş herhangi bir mali tabloyu etkilememiştir.

PLBY Group, 30 Haziran 2023 ve 30 Eylül 2023 tarihlerinde sona eren dönemlere ilişkin Form 10-Q/A’daki Üç Aylık Raporlarını, en geç 15 Mart 2024 Cuma günü sunulmak üzere değiştirecektir. Yeniden düzenlenmiş mali tablolar, değer düşüklüğü giderlerinin ve ertelenmiş gelirin azaldığını, toplam yükümlülüklerin azaldığını ve gelir veya nakit akışlarında herhangi bir değişiklik olmadığını gösterecektir.

Şirket, dördüncü çeyrek ve 2023 tam yıl mali sonuçlarını 27 Mart 2024 Çarşamba günü ABD borsaları kapandıktan sonra açıklayacak. Bu duyuru, bir Hissedar Mektubu ve Doğu Saati ile 16:30’da web yayınında analist soru-cevap oturumunu içerecektir.

Küresel bir eğlence ve dinlence şirketi olan PLBY Group, yeniden düzenlemenin yeni muhasebe rehberliği, kontrol geçersiz kılmaları veya suiistimalden kaynaklanmadığını vurgulamaktadır.

Bilgiler basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu