Yaşam

Şahan Gökbakar tek tek saydı: Dolandırıcılık, yolsuzluk, yüzsüzlük, ekonomik çöküş, gericilik…

DUVAR- Komedyen ve yapımcı Şahan Gökbakar, 14 Mayıs’ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimlerinin ardından sosyal medya hesabından uzun bir yazı yayınladı.

Gökbakar, Türkiye’de son yıllarda artan sorunların kendisini rahatsız ettiğini sıralayarak, “Değerli arkadaşlar, özellikle son yıllarda hızla artan sorunların yetersizlik, adaletsizlik, eşitsizlik, adam kayırma, tekelci zihniyet, eğitimsizlik olduğuna inanıyorum. , böbürlenme ve iftira, yolsuzluk, sahtekarlık, yolsuzluk, umutsuzluk, utanmazlık, neşesizlik, özgürlüklerin kısıtlanması, farklılıklara saygısızlık, insan hakları ihlalleri, genç beyinlerin ülkeyi terk etmesi, dünyadan kopukluk, yabancı güç yanılgısı, körüklenen çok ulusluluk, kayıp değer yargılarının, çevre ve doğa katliamlarının, nefret dili ve kutuplaşmanın, ekonomik çöküşün, kontrolsüzlüğün, mülteci akını, partizan devlet, yükselen gerici iklim, baskı ve kaygı iklimi gibi konulardan rahatsızım.

‘BAŞIMIZA BİR ŞEY VAR’

Seçmenin 50’ye 50 oranında bölündüğünü vurgulayan Gökbakar, Türkiye’de yaşayan insanların yeniliğe ve emeğe ihtiyacı olduğu mesajını şu sözlerle sürdürdü:

“Aslında bu ülkenin güzel insanlarından rahatsız oluyorum. Çünkü eşitliğin, adaletin, sevginin, birliğin, mutluluğun, üretmenin, paylaşmanın, bolluğun, huzurun ve neşenin yüksek olduğu bir ülkeye layık olduğumuzu düşünüyorum. Yeterince yaşamaya hakları olduğunu anlamalarını istiyorum! İstiyorum… Dün gördüm ki ülkemizin yüzde 50’si bu durumdan memnun ya da değil. kimseye güvenmiyorlar… Geriye kalan yüzde 50’lik kesim her seçimde istekli ve umutlu motive oluyor ama ne yazık ki (liderler bile) bundan daha fazla ne yapılması gerektiğini ve nasıl yapılması gerektiğini çözemiyorlar. olacak. Peki, biliyor muyum? Tek bildiğim, bu insanların heyecana, yeniliğe ve daha fazla çabaya ihtiyacı olduğu. Tamam ama nasıl? Bekle, aklımda bir şey var. Bir düşün sonra konuşalım. Hepinizi seviyorum.”

(HABER MERKEZİ)

sarigol-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu