Teknoloji

Ubisoft’un Immortals Fenyx Rising Sequel’i İptal Ettiği Bildirildi!

 
Assassins’s Creed, Far Cry ve daha birçok oyundan tanıdığımız Ubisoft hakkında yeni bir haber ortaya çıktı. Ortaya çıkan bilgilere göre 2020 yılında çıkan mitoloji temalı açık dünya macera oyunu Immortals Fenyx Rising’in devam planları rafa kaldırıldı.
 
Immortals Fenyx Rising’in devamı olmayacak
 
 
 
VGC tarafından yayınlanan habere göre Ubisoft Quebec tarafından geliştirilmesi planlanan devam oyunu erken geliştirme aşamasındaydı. Ancak şirket, bu geliştirme sürecinde kritik bir adıma girdi. Nihayetinde, belirlenemeyen zorluklar nedeniyle ekip, bu ayın başlarında oyunu iptal etmeye karar verdi. Bu telaffuzlar birden fazla kaynaktan geldi.
 
Assassin’s Creed Odyssey geliştirici stüdyosu Ubisoft Quebec, Immortals Fenyx Rising için genel olarak olumlu eleştiriler aldı. Hayranlar genel olarak oyunu beğendi ve devam oyununu bekledi ancak ne yazık ki bu planlar rafa kaldırıldı.
 
Ubisoft’un birincil hedefi Immortals’ı bir seriye dönüştürmekti. Aslında, gazeteci Jeff Grubb geçen yıl grubun Yunanistan dışındaki farklı mitolojileri keşfetmek istediğini bildirdi.

haber-ipsala.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu