Yaşam

Başkan Sandıkçı: İlçemizde eğitimle ilgili yeni projeleri hayata geçirmeye ve eğitim alanına desteğimizi artırarak devam edeceğiz.”

Başkan İbrahim Sandıkçı, yeni eğitim-öğretim yılının ilk gününde öğrencileri sıralarında ziyaret ederek başarılar diledi.

Eğitime ve eğitim hayatına verdiği önem ve ilçede yürüttüğü çalışmalarla öğrencilerin büyük sevgisini kazanan Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, öğrencilerle her an buluşmaya devam ediyor. 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılının ilk gününde öğrencileri sıralarında ziyaret ederek heyecan ve sevinçlerini paylaşan Başkan İbrahim Sandıkçı, öğrencilere başarılar diledi. Öğrenci ve öğretmenlerle yakından ilgilenen ve uzun süre sohbet eden Lider İbrahim Sandıkçı, onlara mutlu bir eğitim-öğretim yılı diledi.

 

Çiçeklerle Karşılandılar

Canik Toptepe İlköğretim Okulu’nda düzenlenen 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Açılış Programında öğrenci ve öğretmenlerle bir araya gelen Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, öğrenciler tarafından çiçeklerle, büyük ilgi ve sevgiyle karşılandı. Öğrencileri sıralarında ziyaret ederek başarılı bir eğitim-öğretim yılı geçirmelerini dileyen Başkan İbrahim Sandıkçı, her zaman öğrencilerin yanında olduklarını belirterek, “Öğrencilerimiz uzun bir aradan sonra öğretmenlerine ve sıralarına yeniden kavuştular. Okulun ilk gününde öğrencilerimizi ziyaret ederek sevinçlerine ortak olduk. Eğitim hayatlarının her döneminde verdiğimiz destekle öğrencilerimizin yanında olmaya devam ediyoruz. Bu yıl ilçemizde ilkokul 1. sınıfa başlayan tüm öğrencilere çanta ve kırtasiye setleri hediye ettik. Canik’imize yeni nitelikli okullar kazandırdık. Yeni eğitim öğretim yılı öncesinde ilçemizdeki tüm okullarımızda kapsamlı temizlik çalışması gerçekleştirerek okullarımızı öğrencilerimizin kullanımına hazır hale getirdik. İnşallah ilçemizde eğitimle ilgili yeni projeleri hayata geçirmeye ve eğitim alanındaki desteklerimizi artırarak sürdüreceğiz. “Yeni eğitim-öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olmasını diliyor, öğrencilerimize başarılarla dolu bir yıl diliyorum” dedi.

Yeni Eğitim Öğretim Yılı Açılış Programına Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Zahit Köseoğlu, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu