Haber

Yeni Malatyaspor TFF’ye dilekçe verdi, iki takım daha ligden çekilecek

Spor Toto 1. Lig takımlarından Yeni Malatyaspor, 6 Şubat’ta Maraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde meydana gelen ve 6 Şubat’ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından Türkiye Futbol Federasyonu’na ligden çekilme talebinde bulunduğunu duyurdu. 10 şehirde yıkım

Kulübün sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

“Bilindiği üzere birçok ilimiz gibi Malatya da Kahramanmaraş’ta meydana gelen 7,7 büyüklüğündeki depremden etkilenmiştir. İlimizi ve ülkemizi derinden etkileyen bu afet karşısında ilimizde yaşam durma noktasına gelmiştir. ülke.

Aynı zamanda kalecimiz Ahmet Eyüp Türkaslan da bu sarsıntıda hayatını kaybetti. Artık acılarımız taze, yaralarımızı sarmakla meşgulken futbol oynayacak havamızda değiliz. Bu durumda ilimizde futbol oynamak için uygun ortam yok.

Yönetim Kurulumuzca alınan karar doğrultusunda ligden çekilme talebimizi Türkiye Futbol Federasyonu’na ilettik. Halk için önemlidir!”

GAZİANTEP VE DİYARBEKİRSPOR SEKTÖRÜNE ÇEKİLECEK

Süper Lig takımlarından Gaziantep FK’da teknik direktörlük yapmak üzere görevlendirilen Memik Yılmaz, bu sezon ligden çekileceklerini de ifade etti. Memik Yılmaz, bugün Gaziantep FK olarak resmi başvuru yapacaklarını belirterek, “Şu anda dilekçeyi veriyoruz. Bu sürenin geri çekilmesi için dilekçe hazırlıyoruz. Kararımız grubun iskeletini bozmak değil, bu yüzden düşünüyoruz.” Çok şükür diğer kulüplerimiz de bize yardımcı olacak. En az 1-2 oyuncumuz var. Onlara borç vereceğiz ki maaşımızı bizden alsınlar. Bunun dışında oyuncu satmayı düşünmüyoruz. Oyuncularımızla görüştük ve bu anlamda olumlu tepkiler aldık. İnşallah önümüzdeki dönem için de hazırlıklarımızı yaparak gayretimizi göstereceğiz” dedi.

Antep’in deprem sonrası durumunun kötü olduğuna değinen Memik Yılmaz, “İnsanlık burada imtihan ediyor. Hala enkazın altında olup ses çıkaramayanlar var. Barınmayla ilgili düşüncelerimiz var. Doğalgazla ilgili bir düşüncemiz yok” dedi.

Öte yandan sarsıntıdan etkilenen Diyarbakır şehrinin grubu Diyarbakırspor da ligden çekilme kararı aldı. Diyarbekirspor, TFF 2. Lig’de mücadele veriyordu (HABER MERKEZİ)

dortyolhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu