Haber

AK Parti Kırşehir adayı açıklandı mı? SON DAKİKA AK Parti’nin 2024 Kayser Belediye Başkanı adayı kim?

AK Parti Kırşehir adayı açıklandı mı? Soru, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugün yapılacak törende 48 ilin adaylarını açıklamasıyla netleşti ve gündeme geldi. AK Parti, bugün yerel seçimler için ikinci aday tanıtım toplantısını gerçekleştiriyor. Bu kapsamda AK Parti Kırşehir Belediye Başkanı adayının kim olduğu araştırılıyor. Peki AK Parti Kırşehir adayı açıklandı mı? SON DAKİKA AK Parti Kırşehir Belediye Başkanı 2024 adayı kim? Detaylar burada…

AK PARTİ’NİN KIRŞEHİR ADAYI BELİRTİLDİ Mİ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün düzenlenen törenle 48 ilin adaylarını açıkladı. ATO Kongre Merkezi’nde saat 14.00’te yapılan toplantıyla Osman Arslan, AK Parti Kırşehir adayı oldu. Buna göre AK Parti, 31 Mart yerel seçimlerinde Kırşehir Belediye Başkanı adayı olacak. Erdoğan’ın açıklamasından saatler önce AK Parti’nin Ankara ve Kırşehir’in de aralarında bulunduğu birçok ilde aday göstereceği isimler belli olmuştu.

AK PARTİ 2024 KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI KİMDİR?

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti Kırşehir Belediye Başkanı adayı Osman Arslan oldu.

KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI OSMAN ARSLAN KİMDİR?

Osman Arslan Kırşehirli bir isim olarak biliniyor. Uzun yıllar Kırşehir’de doktorluk mesleğini icra eden Arslan, aynı zamanda AK Parti’nin önceki milletvekili adaylarından biri. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023 seçimlerinde Kırşehir’den 2. sıradan milletvekili adayı olarak belirlendi ve AK Parti çatısı altında aktif görevler üstlendi.

Dr. Osman Arslan, Kırşehir halkı tarafından özellikle sağlık alanında yaptığı hizmetlerle tanınmaktadır. Bu dönemde hem mesleki kariyerinde hem de siyasi hayatında Kırşehir’e katkı sağladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu