Haber

Başkan Böcek EMITT Fuarında

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İstanbul’da bu yıl 26.’sı düzenlenen dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katıldı. Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde kurulan Antalya Turizm Savunma ve Geliştirme Bölgesi Altyapı Hizmet Derneği (ANTAB) çatısı altında fuarda yer alan Antalya standı, ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya’nın tanıtımına katkı sağlamak amacıyla dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan EMITT 2023’te Antalya’yı tanıtıyor. İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen EMITT fuarının açılışını Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, KKTC Çevre ve Turizm Bakanı Fikri Ataoğlu, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve turizmcilerle Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek açtı. profesyoneller. .
 
ANTALYA STANDINA YOĞUN İLGİ

Antalya, Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde oluşturulan ANTAB çatısı altında ilçeleriyle fuarda yer alıyor. Turizm kolunun buluşma noktası olan fuarda Önder Muhittin Böcek liderliğinde Antalya en uygun şekilde tanıtılıyor. Antalya’nın ilçeleri farklı özellikleri ile fuarda yer almakta ve şehrin tanıtımına katkı sağlamaktadır. Tüm destinasyonları tek çatı altında buluşturan 502 metrekarelik Antalya standı yoğun ilgi görüyor.

TURİSTLERLE BULUŞMA

Başkan Muhittin Böcek EMITT Fuarında Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Demre Belediye Başkanı Gülsüm Cengiz, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel Antalya Ticaret Borsası Başkanı Ali Çandır geldi Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Adlıhan Dere ve daire temsilcileri ile görüştü. TUROFED Lideri ve CHP Antalya Milletvekili Adayı Sururi Çorabatır, lider Muhittin Böcek’e eşlik etti. Lider Böcek Antalya standında misafirlerini ağırladı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da Antalya Büyükşehir Belediyesi standını ziyaret ederek Başkan Muhittin Böcek ve turizmciler ile sohbet etti.

ANTALYA’YI EN GÜZEL ŞEKİLDE TANITACAĞIZ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, EMITT’in dünyanın dört bir yanından katılımcıları, ıslah işletmecilerini, turizm dairesi temsilcilerini ve tatilcileri bir araya getiren bir fuar olduğuna dikkat çekerek, açtıkları stant ile Antalya’yı dünyaya en keyifli şekilde tanıtacaklarını söyledi. fuarda açtılar. Antalya’nın geçen yıl 13 milyon 400 bin yerli turisti ağırladığını hatırlatan Lider Böcek, bu yıl sayıyı aşmayı hedeflediklerini kaydetti. Böcek, dünyanın dört bir yanından Antalya’ya misafir beklediklerini söyledi. EMITT fuarı 15 Nisan 2023 tarihine kadar ziyarete açık kalacak.
 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu