Haber

Başkan Sandal: “Değişime hazırız”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, 14 Mayıs’ta yapılacak genel seçimler öncesi mahalle gezilerine hız verdi. Çay Mahallesi ve Emek’teki esnaf ziyaretlerine devam eden Lider Sandal, vatandaşlarla sohbet etti. Önder Sandal, “Değişim ateşi yakıldı ve tüm ülkeyi sarıyor. 15 Mayıs’ta başka bir Türkiye’ye uyanacağız. Geleceği kardeşçe birlikte inşa edeceğiz” dedi.

BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın mahalle tiplerine CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin, CHP Bayraklı kadın ve gençlik kolları meclis üyeleri de katıldı. İlçenin her mahallesini ziyaret ederek esnaf ve vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Önder Sandal, genel seçimlerde değişiklik açıklaması yaptı. Gençlere seslenen Önder Sandal, “Birlikte başaracağız” dedi.

“ÜRETKEN BİR TÜRKİYE YARATACAĞIZ”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Ülke olarak zor bir dönemden geçiyoruz. Çarşı çarşısında yangın çıktı. Hayat pahalılığı ve işsizlik had safhada. Çalışanlarımız ve çiftçilerimiz geçim sıkıntısı yaşıyor. Market poşetleri dolmuyor, esnaf mutsuz. Bu berbat rotayı durdurmak için değerli bir fırsatımız var. Bunu hep birlikte başaracağımıza ve bir değişim yaratacağımıza inanıyoruz. Verimli ekonomik sistemi, adil gelir dağılımını, hukuku liyakatten bilen ekipleri, kardeşliği yeniden inşa edeceğiz. Gelecek nesillere karşı sorumluluğumuz var” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haberula.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu