Haber

Crucible’ın Tarzanları Avrupa’da ilk kez mağlup oldu

MANİSA (İGFA) –Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Basketbol takımı, Portekiz’de FC Porto ile karşılaştı.

Dragao Arena’daki karşılaşmayı Kulüp Lideri Bora Çaylan da takip etti. Maça iyi başlayan yeşil-beyazlı ekip, ilk 5 dakikayı 11-5 önde geçti.

Sonraki bölümde dış şutlarda etkili olan Porto, ilk periyodu 20-18 önde kapattı. İkinci periyoda da iyi başlayan ev sahibi ekip, 9-0’lık seriyle skoru 29-18’e getirdi. Sonraki bölümde savunmada kolay sayılara izin vermeyen Tarzanlar, 10-0’lık seriyle skoru 29-28’e getirmeyi başardı. FC Porto, son dakikada 33-33 eşitliği sağlamayı başaran Manisa BBSK karşısında ilk yarıyı 37-35 önde kapattı. İlk yarıda Daron Fatts Russell 16 sayısıyla öne çıkarken, takım kaptanı Pako Cruz da 10 sayısıyla ilk yarıyı çift haneli skorla kapatan bir diğer isim oldu.

PORTO KAÇTI, MANİSA BBSK TAKİP ETTİ

İkinci yarının ilk dakikalarında basketler değişti. Sonraki bölümde Porto yüksek yüzdeyle gol atarak farkı çift hanelere çıkarmayı başardı. Periyodun son saniyesinde attığı üç sayılık basket ile Daron Fatts Russell son periyoda skoru getirdi: 61-54. Son periyotta dış şut yüzdesi düşük olan yeşil-beyazlı ekip, karşılaşmayı 84-67 mağlup etti.

Daron Fatts Russell 24, Pako Cruz 12, Ryan Luther 11, Emanuel Terry 8, Dorukhan Engindeniz ve James Anderson ise 6’şar sayı kaydetti.

haber-bayrampasa.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu