Yaşam

EGO Final Bölüm Fragmanı Yayınlandı: EGO Dizisi 13. Bölüm Fragmanı ve Son Bölüm Özeti

FOX TV’nin Pastel Film dizisi Erkekler Erkeklere Güvenemez (EGO), geniş bir izleyici kitlesine sahiptir. Başrollerini Melisa Aslı Pamuk ve Alperen Duymaz’ın paylaştığı dizi hem konuşmasıyla hem de oyuncu kadrosuyla büyük ilgi görüyor. Ancak dizi yakında final yapacak. 21 Mayıs Pazar günü final bölümüyle ekrana gelecek dizinin 13. bölüm fragmanı yayınlandı. İşte EGO yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti…

Doğa Can Anafarta’nın yönettiği EGO dizisi her pazar yeni bölümüyle ekranlara geliyor.

Dizinin merakla beklenen final fragmanı yayınlandı. İşte EGO 13. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti…

Serinin son bölümünde; Sibel ve Erhan, Elif’in hayatında çıktıklarını düşünürken konakta bir araya gelirler. Bu olaydan sonra Sibel, Elif’in Erhan’dan hala vazgeçmediğini fark eder.

Ancak Sibel, Erhan’dan kolay kolay vazgeçmez ve onu Elif’e bırakır. Burhan kalp krizi geçirdiği için Elif ve Erhan ilişkilerine devam ediyormuş gibi yapar.

Sibel bu durumu soğukkanlılıkla karşılasa da Erhan’ın Elif’in sürekli yanında olması aralarında bir soğukluğa neden olur.

Dizinin yeni bölümünde; Elif, Burhan’ın hastalığından yararlanarak Sibel’den intikam almak için elinden geleni yapar.

Sibel, Erhan’a ulaşmaya çalışırken Elif telefonuna su doldurur ve ona yeniden yaklaşmaya çalışır.

Ancak işler Elif’in istediği gibi gitmez ve Erhan onunla bir daha birlikte olmak istemediğini söyler. Elif ve Erhan’ın konuşmalarını Sibel ve Tuncay duyar.

İşte Ego 13. Bölüm Fragmanı;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu