Haber

MAN Lion’s Coach, seyahat endüstrisindeki hem şirketlerin hem de bireysel yatırımcıların tercihi

MAN, seyahat departmanında baş firmaların gözdesi olan ödüllü MAN Lion’s Coach teslimatlarına hız kesmeden devam ediyor. 2023 yılı araç yatırımlarında MAN’ı tercih eden firma ve bireysel yatırımcılara toplam 9 adet Sürdürülebilir Otobüs Ödülü (Sby Award) 2022- Sürdürülebilir Otobüs Ödüllü Lion’s Coach teslim edildi. Bu kapsamda Pamukkale Turizm’e hizmet veren LKS Turizm’e 5, Niksarkale Turizm’e 2, Kamil Koç bireysel yatırımcı Vahit Akdağ’a 1 ve Özkaymak Turizm bireysel yatırımcı Aydoğan Kapçı’ya 1 olmak üzere toplam 9 Lion’s Club hizmet vermektedir. Otobüs teslimatı yapıldı.

MAN’ın seyahat sektöründeki konfor ve güvenlik anlayışını yeni geliştirmelerle çok daha yukarılara taşımak, Aslan Koçu; Ekonomik işletme maliyeti ile firmalara avantaj, ileri teknolojisi ile sürücülere sürüş keyfi sağlamanın yanı sıra; Konfor ve güvenlik özellikleri ile yolculara eşsiz bir seyahat deneyimi sunuyor. 2020 yılında ‘Coach of the Year’ ödülünün ve 2022 yılında ‘Sustainable Bus Award (Sby Award) 2022- Sustainable Bus Award’ ödülünün ardından Lion’s Coach, sunduğu ayrıcalıklarla başarısını kanıtladı. bireysel yatırımcıların tercihi olmaya devam ediyor. MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. son olarak; Şubenin değerli firmalarına ve bireysel yatırımcılara toplam 9 adet Lion’s Coach teslimatı.

LKS Turizm, Pamukkale Turizm’de hizmet vermek üzere 5 adet Lion’s Coach satın aldı.

Türkiye’nin karayolu yolcu taşımacılığının ana firması Pamukkale bünyesinde hizmet veren LKS Turizm, yeni araç yatırımları kapsamında filosunu 5 adet 2+1 koltuklu MAN Lion’s Coach ile güçlendirdi. 2009 yılında kurulan ve yenilikçi ve güvenilir hizmetiyle kısa sürede kendine yer edinen LKS Turizm, MAN’ın Ankara Akyurt’taki tesislerinde düzenlediği törenle yeni araçlarını teslim aldı. Törende; MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Bölge Müdürü Ufuk Demirer, sembolik MAN anahtarını LKS Turizm’in sahibi Fatih İslam ve Uğur Yone’ye teslim etti.

Türkiye’nin en genç filolarından birine sahip olma anlayışıyla yatırımlarına devam ettiklerini belirten LKS Turizm’in sahibi Fatih İslam, “Şehirlerarası otobüs işletmeciliğimiz uzun yıllara dayanıyor. Kaliteli hizmet verme anlayışımız doğrultusunda gerek kendi şirketimizde gerekse partner şirketlerimiz nezdinde kendimizi sürekli yenileyerek ve güçlendirerek faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Model olarak Türkiye’nin en genç filolarından biriyiz. Yatırımlarımızdaki ortağımız Pamukkale Turizm’de bu kez JUMBO ve Pamukyol ırklarında çalışmak üzere MAN Lion’s Coach’u tercih ettik. Yeni otobüslerimizin partner şirketimiz LKS Turizm Ailesine, yolcularımıza ve halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.”

Niksarkale Turizm yeni yatırımında ödüllü MAN Lion’s Coach’u tercih etti

Yolcu taşımacılığında 1994 yılından bu yana “Yolcular bizim misafirimizdir” ilkesiyle saygın, çağdaş ve konforlu ulaşım anlayışıyla hizmet veren Niksarkale Turizm, ‘Sürdürülebilirlik’ ilkesiyle yolcularına benzersiz bir seyahat deneyimi sunmak için filosunu genişletti. Bus Award (Sby Award) kazananı MAN Lion’s Award of 2022. Coach ile güçlendirildi. Şık tasarımlarıyla dikkat çeken 2+1 koltuk sistemli otobüsler, MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş.’nin beğenisine sunuldu. Ankara Akyurt’taki MAN tesislerinde düzenlenen törenle. Otobüs Satış Bölge Müdürü Ufuk Demirer tarafından firma sahibi Ali Öztürk’e teslim edildi.

Niksarkale Turizm’in sahibi Ali Öztürk, MAN Lion’s Coach’un birçok yönden farklı ayrıcalıklar sunduğunu ve tercih sebepleri olduğunu vurguladı. Güvenilirliğini sürdürülebilir kılmak için yolcularımıza yüksek standartta ve kaliteli hizmet sunmaktayız. Amacımız; Yolcularımızın memnuniyeti için en iyi hizmeti vermek, onlara güvenli ve konforlu bir yolculuk yaratmak. Bunun için firma olarak sürekli iyileştirme ve geliştirme çabasındayız. Niksarkale Turizm’in “KEYF-İ KALE” sloganı ile vatandaşlarımızın ve halkımızın NİKSAR’daki seyahatlerini benzersiz kılmak için MAN Lion’s Coach’u tercih ettik. Aldığı prestijli ödüllerle firmaların gözdesi olan Lion’s Coach; Çağdaş tasarımı, rahat, geniş ve konforlu yolcu koltukları, yüksek güvenlik standartları, ekonomik işletme maliyetleri yanında yolda, peronlarda ve tesislerde şık görünümü ile ilgi odağı haline gelmiştir. Bize güç katacağına inandığımız yeni otobüslerimiz şirketimize ve yolcularımıza hayırlı olsun.

Kamil Koç ve Özkaymak Turizm’in bireysel yatırımcıları ‘MAN Lion’s Coach’ dedi

MAN Lion’s Coach, üstün nitelikleri ve cazip işletme maliyetleri nedeniyle bireysel yatırımcıların yanı sıra seyahat sektöründeki yönetici şirketler tarafından da tercih ediliyor. Türkiye’nin ilk karayolu yolcu taşımacılığı şirketi Kamil Koç’un bireysel yatırımcısı Vahit Akdağ ve Konya’nın ana şirketlerinden Özkaymak Turizm’in bireysel yatırımcısı Aydoğan Kapcı, yeni otobüs yatırımlarında ödüllü MAN Lion’s Coach’u tercih etti. Her iki yatırımcı için yeni alınan otobüsler Ankara Akyurt’taki MAN tesislerinde düzenlenen törenle teslim edildi.

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Bölge Koordinatörü Mert Aytutuldu Vahit Akdağ tarafından yapılan teslimin ardından; “MAN Lion’s Coach, tasarımı, yolcu güvenliği, sürüş ve yakıt performansı ve Türkiye’nin birçok bölgesindeki yetkili servis ağı ile beklentilerimizi karşılıyor” diyen Aydoğa Kapcı, ödülle filolarını büyütmekten mutluluk duyduklarını da dile getirdi. -kazanan MAN Lion’s Coach, “Otobüslere ihtiyacımız var. MAN ile uzun vadeli yatırımlarımız, sunduğu üstün niteliklerin yanı sıra sunduğu kaliteli satış sonrası hizmet sayesinde önümüzdeki dönemde de devam edecek.”

“Lion’s Coach sadece şirketlerin değil, kaptanların ve yolcuların da gözdesi”

MAN Kamyon ve Otobüs Ticaret A.Ş. Otobüs Satış Bölge Müdürü Ufuk Demirer, Lion’s Coach’un şubede gördüğü ilgiden memnun olduklarını belirterek, şunları söyledi:

“MAN Lion’s Coach, birçok özelliği ve ayrıcalığı ile yüksek yolcu memnuniyeti sağlıyor. Çevreci ve verimli motoru, uzun bakım aralıkları ve ileri teknoloji sürüş sistemleri ile hem şirketlerin, hem kaptanların hem de yolcuların gözdesi. MAN olarak araçlarımıza olan ilgiden memnunuz ve müşterilerimizin taleplerine en hızlı şekilde cevap verebilmek için teslimatlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Teslim ettiğimiz araçların hem firmalarımıza hem de yolcularına hayırlı olmasını diliyoruz” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-dogubayazit.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu