Haber

Kılıçdaroğlu Ordu’da konuştu: Hayatımda öğrendiğim ilk türkü…

Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Sinop ziyaretinin ardından Ordu’ya gitti. Kılıçdaroğlu’na, başkan yardımcısı adayları İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş eşlik etti.

Kürsüye ilk çıkan İmamoğlu, “Unutmayın 2019’da bu meydanda demokrasi desteği verdiniz. Bu kardeşiniz Ordu’nun desteğini asla unutmayacak. 2019’da İstanbul’da seçimi halkın güçlü desteğiyle kazandık. Milletimiz anamın ak sütü gibi helal seçim kazandık ama ne yaptılar?” Her yol mübahtır. Kazanmak. Bir iftira ve saçmalık var. Ve bundan vazgeçmiyorlar. Çaldım dediler, millete hırsız dediler. Peki ne oldu? Yargılama yaptılar, soruşturma açtılar. Tek bir kişi tutuklanmadı. Devletin en yüksek zirvesinden siyasi yol.” Dostlarına varıncaya kadar bu iftira ve iftiraya ortak oldular.”

İmamoğlu, “Her türlü kazanmanın mübah bir anlayışı vardır” diyerek, “İftira var, saçmalık var. Ve bundan da vazgeçmiyorlar. İftiraya, iftiraya dünyanın en yüksek zirvesinden ortak oldular” dedi. siyasi arkadaşlarına duyurulur.” (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu