Haber

Küçükçekmece’de binanın yıkımı sırasında cadde üzerinde bulunan 2 binanın garajı hasar gördü.

Küçükçekmece’de binanın yıkımı sırasında cadde üzerinde bulunan 2 binanın garajı hasar gördü.

İSTANBUL – İstanbul Küçükçekmece’de kentsel dönüşüm kapsamında bir binanın yıkımı sırasında cadde üzerinde bulunan 2 binanın garajı hasar gördü. Garajlardan birindeki motosiklet enkaz altında kaldı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Mahallesi’nde bir binanın kentsel dönüşüm nedeniyle yıkılması sırasında 2 binanın garajları hasar gördü. Edinilen bilgiye göre, yıkım sırasında çöken moloz cadde üzerindeki 2 binanın garajının üzerine düştü. Garajlarda büyük maddi hasar meydana geldi. Gülsevim Sadık’ın garajındaki motosiklet ise enkaz altında kaldı. Sadık, sabaha kadar uyumadığını ve garajda beklediğini söyledi.

Garajı yıkılan Gülsevim Sadık, “Bu kadar hasar olacağını bilmiyorduk. Kontrolsüz bir yıkım oldu. Bir anda çöktü. Yıkıma yandan başlandı. Yıkılan bina bu tarafa geldi. , gerçek garajın üzerinden çıktı. Belediye yıkımı değil özel yıkımdı. İçeride çok hasar var. Garajdaki arabam hasar gördü. Hayır ama motosiklet altına düştü. Garaj yarı yolda çöktü. Karşılanacak denir, kurulacak denir. Sabaha kadar uyumadım. Hırsızlık nedeniyle sabaha kadar garajda bekledim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu