Teknoloji

Mercedes-Maybach Gece Serisi Paketi: Siyah Şıklık

Son dönemde online satış stratejisine geçişle birlikte ülkemizde de gündem olmaya başlayan Mercedes’in Mercedes-Maybach markası, lüks otomobil segmentinde farklı bir form oluşturmaya devam ediyor. Son olarak, marka S-Serisi, GLS ve EQS SUVmodeller için Gece Serisi yeni paketini tanıttı. Bu paket araçlara daha koyu, daha gizemli ve daha şık bir görünüm kazandırıyor.

Gece Serisi paketi, siyah krom detaylar, siyah parlak jantlar, balıksırtı iç kısım ve Altın gül( Altın gül ) renkli detaylar gibi ortak özellikler içerir. Ayrıca her model için farklı renk seçenekleri, iki tonlu Nappa deri döşeme ve doğal dokulu ahşap kaplama gibi kişiselleştirme seçenekleri sunuluyor.

Gece Serisi paketi yukarıda belirtilen modellerde hangi değişiklikleri uygulayacak?

Night Series paketindeki EQS SUV modeli, markanın ilk elektrikli Maybach aracı. Bu modelde ön ızgara, farlar ve kapılar siyah krom detaylar bulunur. Ayrıca farlarda Pembe altın renginde Maybach amblemleri Ayrıca birde şu var. Araçta 23 inç Maybach jantlar kullanılmış.

GLS SUV, Gece Serisi paketiyle sunulur. daha sportif bir görünüm bir araya gelmek. Bu modelde siyah krom detaylar ön plandadır. Ön kaputta dikey Mercedes yıldızı, ızgarada çubuklar ve hava girişlerinde Maybach desenleri siyah krom kaplama . Arka kısımda ise aerodinamik tavan spoyleri dikkat çekiyor.

S-Class modeli ise Night Series paketi ile daha fazla renk seçeneği sunuyor. normalde Siyah, gri ve beyaz esanslarla Onyx Black ve Mojave SilverBoya seçenekleri bulunan S-Serisi’nde Koyu Beyaz ve Siyah İnci Renk seçenekleri sunulacaktır. Bu modelde farlar pembe altın rengi detaylar ve siyah krom vurgular öne çıkıyor Egzoz çıkışları da siyah krom ve siyah olarak tasarlanmıştır.

Mercedes-Maybach Gece Serisi paketine sahip S-Serisi ve EQS SUV modelleri bu yıl içinde satışa çıkacak. GLS SUV gelecek yılın başlarında piyasaya sürülecek.

haberhopa.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu