Haber

Kayseri OSB 200 varillik soba yaptı

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Konuyla ilgili açıklama yapan Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, yüzyılın felaketi olarak adlandırılan depremin ardından bölgedeki vatandaşlara yardım eli uzatmak için büyük bir özveriyle çalıştıklarını belirtti.

Kış mevsiminde meydana gelen depremin ısınma sorununa yol açtığına değinen Önder Yalçın, “Bu sorunun çözümüne katkı sağlamak amacıyla gece yarısı Kayseri OSB Teknik Koleji müdürümüze talimatımızı verdik. Sanayicilerimizden topladığımız varilleri sobaya dönüştürmek için çalışmalarımızı başlattık. Bu noktada kendi imkanlarımızla 200 varil soba ürettik. Emeği geçen tüm sanayicilerimize teşekkür ederiz.”

Kayseri OSB Teknik Koleji’nde görev yapan 7 öğretmenimizin fıçı soba imalatında hızla çalıştıklarını vurgulayan Lider Yalçın, “Yaklaşık 3 günlük çalışmanın ardından üretimine başlanan fıçı sobalarımızı Kayseri OSB’de kurulan Yardım Koordinasyon Merkezimize teslim ettik. Fuar Merkezi deprem bölgelerindeki ihtiyaç sahibi şehirlere gönderilecek. Sanırım buradan sevkiyatlarla başladı. Depremzedelerimiz için yapabileceklerimiz azdır. Cenab-ı Hak milletimize bir daha böyle bir musibeti göstermesin” dedi.

haberosmancik.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu