Haber

MASKİ’den kanalizasyon hatlarında hummalı temizlik

MANİSA (İGFA) – Manisa merkezde titizlikle yürütülen çalışmalarda gruplar, İzmir Caddesi ve Doğu Caddesi’ndeki kanalizasyon hatlarını temizleyerek su akışlarının sağlıklı hale getirilmesini sağladı.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, yağışlı havalarda sellere karşı önlem alarak vatandaşların can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla il genelindeki kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarında temizleme çalışmalarına devam ediyor. Kanalizasyon Dairesi ekipleri, vatandaşlardan gelen ihbarlar ve Manisa Merkez’de sorun yaşanan noktalar üzerine kanalizasyon ve yağmursuyu hatlarının temizliğini gece gündüz sürdürüyor. Kanalizasyon Dairesi’ne bağlı ekipler tarafından hummalı bir şekilde yürütülen çalışmalar kapsamında İzmir Caddesi ve Doğu Caddesi’ndeki kanalizasyon bordürleri de temizlenerek su akışlarının sağlıklı hale getirilmesi sağlandı.

Yürütülen çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Kanalizasyon Daire Başkanı Mümin Deniz, “Yağmurlu havalarda su baskınlarının yaşanmaması için tüm ekiplerimiz mesai kavramı gözetmeksizin kanalizasyon ve yağmur suyu bordürlerini temizlemeye devam ediyor. ve vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak. Bu kapsamda ekiplerimiz şehir merkezindeki iki büyük caddede çalışmalarını sürdürdü. İzmir Caddesi ve Doğu Caddesi’ndeki çalışmalarımız başarıyla sonuçlandı. Temizlik sırasında vatandaşlarımızı kanalizasyon hatlarına çöp atmamaları konusunda uyardık. Zaman zaman birçok kanalizasyon hattımızın evsel atıklarla tıkandığını görüyoruz. Dolayısıyla bu bahse hassas yaklaşmamız gerekiyor. Vatandaşlarımızın bilinçli hareket edeceğinden eminim” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu